Από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονης ημεδαπής και 17χρονου αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της ομάδας ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, στο πλαίσιο περιπολιών που διενεργούν στην Αθήνα και κατόπιν διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τους ανωτέρω να κινούνται πεζή σε δρόμο της Κυψέλης χθες το μεσημέρι, μεταφέροντας σάκο.
Άμεσα τους κάλεσαν σε έλεγχο με τον ανήλικο να μη συμμορφώνεται στις υποδείξεις και να τρέπεται σε φυγή, έως την ακινητοποίηση του σε κοντινή απόσταση. Εντός του σάκου βρέθηκαν και περισυλλέχθηκαν ένα καλάσνικοφ με 3 γεμιστήρες και 140 φυσίγγια.
Ακολούθως οι ελεγχόμενοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο επιλήφθηκε προανακριτικά της υπόθεσης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.