Συγγενείς δολοφονημένων ανάμεσα στους υπόπτους που συνελήφθησαν στην Τουρκία για το μακελειό στη Λούτσα

Συγγενείς δολοφονημένων ανάμεσα στους υπόπτους που συνελήφθησαν στην Τουρκία για το μακελειό στη Λούτσα

Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, οι συλληφθέντες φαίνεται πως ετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη για τις δολοφονίες των έξι στην Αρτέμιδα

5966992-768x512
Στη σύλληψη 10 ατόμων, που φέρονται να σχεδίαζαν αντίποινα για τη δολοφονία των έξι Τούρκων στη Λούτσα, προχώρησε η τουρκική Αστυνομία σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, που επικαλείται η ΕΡΤ, ανάμεσα στους υπόπτους που συνελήφθησαν είναι δύο γυναίκες αλλά και δύο αδέλφια ανδρών, οι οποίοι είναι ανάμεσα στα έξι θύματα της Αρτέμιδας.

Οι 10 συλληφθέντες, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, είναι μέλη της συμμορίας με την ονομασία «Daltons» του Μπαρίς Μπογιούν, του Τούρκου μαφιόζου που φέρεται να βρίσκεται στην Ιταλία. Στη συμμορία αυτή φέρεται πως ανήκαν και οι Τούρκοι που δολοφονήθηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου στην Αρτέμιδα, στο πλαίσιο του πολέμου ανάμεσα σε οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση κοκαΐνης στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, οι συλληφθέντες φαίνεται πως ετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη για τις δολοφονίες των έξι στην Αρτέμιδα, που έγιναν από τουλάχιστον τέσσερα άτομα με 60 σφαίρες.

Οι συλλήψεις τους έγιναν έπειτα από εφόδους πάνοπλων αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, ενώ το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKΑ δημοσιοποίησε και σχετικό βίντεο.



379588408_165874559893963_2018487534942447735_n
379655045_1010720656830751_3691820275046020162_n

Κλείσιμο
Σύμφωνα με ανακοίνωση των τουρκικών αρχών στις έρευνες που έγιναν βρέθηκαν 4 πιστόλια, 85 φυσίγγια, μικροποσότητα ναρκωτικών και χρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι το μαφιόζικο χτύπημα με τους έξι νεκρούς Τούρκους σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου και οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που εμπορεύονται ναρκωτικά.

Οι περισσότεροι από 20 κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και το ίδιο το σημείο της εκτέλεσης, δίνουν τα πρώτα στοιχεία για το πώς κινήθηκαν οι δολοφόνοι, αλλά και το πόσο καλά οργανωμένο ήταν το σχέδιο.

Αμέσως μετά την εγκληματική ενέργεια, η ΕΛ.ΑΣ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, σημαίνοντας συναγερμό σε λιμάνια και αεροδρόμια για αυξημένους ελέγχους.


Ειδήσεις σήμερα

Γεωργιάδης: Στη Μάνδρα πνίγηκαν 24 άνθρωποι σε βροχή 3 ωρών – Φάμελλος: Χρησιμοποιείτε ως άλλοθι την κλιματική κρίση

Πολάκης «καρφώνει» Φίλη που είπε ότι «η Αριστερά δεν πρέπει ντε και καλά να είναι κυβέρνηση»: Το θέλω εγώ!


Συνελήφθησαν 10 Τούρκοι στην Κωνσταντινούπολη για το μακελειό στη Λούτσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης