Ένας νεκρός ηλικίας 23 ετών και ένας σοβαρά τραυματίας 22 ετών είναι ο απολογισμός από τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην λεωφόρο Πέτρου Ράλλη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα στο ύψος της συμβολής της Πέτρου Ράλλη με την Αγίας Άννης στου Ρέντη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο νεαροί έπεσε πάνω στη νταλίκα που ήταν σταματημένη επί της Πέτρου Ράλλη στον αριθμό 39 στο ρεύμα από Νίκαια προς Αθήνα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τους δύο αναβάτες στο νοσοκομείο «Αττικόν».
Δυστυχώς ο ένας από τους δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα ενώ ο δεύτερος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv9uflczrrmp)
Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διεξάγει η Τροχαία.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»