Για τους πυροσβέστες και τους πυρόπληκτους ζωγράφισαν τα προσφυγόπουλα που ζουν στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων «Φρίξος» της ΑΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων στην Αλεξανδρούπολη για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον δοκιμαζόμενο από τις καταστροφικές πυρκαγιές Έβρο.
Τα ασυνόδευτα παιδιά φιλοτεχνούν τις συσκευασίες των γευμάτων που ετοιμάζουν οι εθελοντές στον χώρο του Αναγνωστηρίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Αλεξανδρούπολη, όπου η Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» μαγειρεύει για πυρόπληκτους και πυροσβέστες.
Δείτε φωτογραφία:
Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι στολίζουν τις συσκευασίες με φράσεις όπως «είσαι ο ήρωάς μου», «όλοι μαζί μπορούμε», «εύχομαι η φωτιά να σβήσει», «δεν είστε μόνοι σας», «θα έχουμε πάντα ο ένας τον άλλον», «σας αγαπάμε», αλλά και πολλές ευχές για ειρήνη, ενότητα, αλληλεγγύη, συνύπαρξη, αποδοχή και αγάπη.
Το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων «Φρίξος» της ΑΡΣΙΣ-Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων στην Αλεξανδρούπολη επιχορηγείται και λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος Ελλάδας - Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή