Θρήνος στην Ημαθία, για τον θάνατο ενός αγοριού μόλις 8 ετών.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα laikoyra.gr, όλα συνέβησαν σε χωριό της Ημαθίας, όταν το παιδί ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα οι γονείς του να το μεταφέρουν σε νοσοκομείο της Νάουσας.
Οι γιατροί εκεί διέγνωσαν ότι ενδεχομένως πρόκειται για ίωση κι έτσι οι γονείς με τον 8χρονο έφυγαν από το νοσοκομείο. Ωστόσο, το παιδί ανέβασε ξανά πυρετό κι επισκέφθηκε το νοσοκομείο για δεύτερη φορά, το Σάββατο.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια ακολούθησε επιχείρηση διακομιδής του παιδιού από την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ώστε να φτάσει ο 8χρονος όσο το δυνατό γρηγορότερα στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο", στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, δυστυχώς το παιδί δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει το απόγευμα της Κυριακής, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ταχύτατα.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.