Το ενδεχόμενο να "ξεπλένεται" η λεία ληστείας σταΑΤΜ τραπεζών της Κω ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που ενημερώθηκαν για δυο διαφορετικές καταθέσεις χαρτονομισμάτων με μπλε χρώμα τα οποία προέρχονται πιθανότατα από κυτίο χρηματαποστολής που παραβιάστηκε βίαια.
Οι αστυνομικοί δέχθηκαν την Παρασκευή την καταγγελία ενός υπαλλήλου της Alpha Bank ότι στο κατάστημα βρέθηκε ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ με μπλε χρωματισμό, το οποίο κατατέθηκε στις 24 Μαΐου από άγνωστο καταθέτη. Στο ίδιο ΑΤΜ, κατατέθηκε και την περασμένη Τρίτη ένα ακόμη χαρτονόμισμα των 50 ευρώ με παρόμοιες χρωματικές ενδείξεις.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα δυο χαρτονομίσματα προέρχονται από την ίδια πηγή και θεωρείται βέβαιο ότι είναι προϊόντα κλοπής. Οι άνδρες της Ασφάλειας ερευνούν τα περιστατικά ληστείας ή κλοπής σε βάρος εταιρείας που διενεργεί χρηματαποστολές, για να εξακριβώσουν από πού προέρχονται. Παράλληλα, εξετάζουν βίντεο από τις κάμερες της τράπεζας για να εντοπίσουν αν τις επίμαχες ημερομηνίες κατέθεσε χρήματα το ίδιο πρόσωπο.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.