Αγία Νάπα: Νεαρή Τουρκοκύπρια καταγγέλλει Ελληνοκύπριους για επίθεση και ξυλοδαρμό (βίντεο και φωτογραφίες)

Αγία Νάπα: Νεαρή Τουρκοκύπρια καταγγέλλει Ελληνοκύπριους για επίθεση και ξυλοδαρμό (βίντεο και φωτογραφίες)

Η 25χρονη έπεσε από τοίχο ύψους περίπου τριών μέτρων, έσπασαν τα δόντια της - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αμμοχώστου

cyprus39
Στη σύλληψη δυο αντρών ηλικίας 22 και 30 ετών προχώρησε η κυπριακή Αστυνομία για την διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης με θύμα 25χρονη Τουρκοκύπρια.

Σύμφωνα με τη κυπριακή Αστυνομία, το συμβάν εξελίχθηκε τις πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου στην Αγία Νάπα, όταν μετά από διένεξη οι δύο νεαροί Ελληνοκύπριοι επιτέθηκαν και χτύπησαν την 25χρονη με αποτέλεσμα αυτή να πέσει από τοίχο ύψους 2-3 μέτρων και να χτυπήσει στο έδαφος.




Η 25χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει τα δόντια της και είχε εκχυμώσεις σε διαφορά μέρη του σώματος της.

351133653_2065179560345194_5521778188235033778_n
352052314_206071092335152_358705356894448418_n
Κλείσιμο


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και εναντίον τους εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών.

Τηλεφώνημα Χριστοδουλίδη σε ηγέτη Τουρκοκυπρίων

Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, επικοινώνησε σήμερα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, και τον ενημέρωσε για τις ενέργειες της κυπριακής αστυνομίας σε σχέση με τον ξυλοδαρμό της 25χρονης Τουρκοκύπριας από δύο νεαρούς Ελληνοκύπριους. Ο κ. Χροστδουλίδης καταδίκασε τη συμλεριφορά των δύο νεαρών και όπως φέρεται να ανέφερε στον Ε. Τατάρ, οι δράστες συνελήφθησαν και επιλαμβάνεται η Δικαιοσύνη. Πληροφορίες αναφέρεουν ότι ο Κύπριος Πρόεδρος είπε στον Τουρκοκύπριο ηγέτη πως δεν φαίνεται να είναι περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης αλλά απαράδεκτης και καταδικαστέας παραβατικής συμπεριφοράς. Επίσης ο Ερσίν Τατάρ επικοινώνησε με τη νεαρή Τουρκοκύπρια και της ευχήθηκε περαστικά διαβεβαιώνοντας πως θα δώσει συνέχεια στην υπόθεση.
Η νεαρή με ανάρτηση στο Διαδίκτυο ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση λόγω της τουρκοκυπριακής καταγωγής της. Διατύπωσε παράπονα για την αντιμετώπιση της από τις αρχές του ψευδοκράτους που δεν έκαναν τίποτα για να τη βοηθήσουν.



Ειδήσεις σήμερα

«Μέσα σε μια νύχτα άσπρισα και έπεσαν τα δόντια μου» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γεωργίου για την ασθένεια του γιου του

Αποσωληνώθηκε αλλά παραμένει στη ΜΕΘ η 36χρονη που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο

Αρνητικός στο τεστ κορωνοϊού ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Δείτε τι ανάρτησε στο instagram

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης