Ηλικιωμένοι αλλοδαποί ασέλγησαν σε ανήλικο στο Πόρτο Χέλι
Ο 72χρονος και ο 77χρονος αρνούνται ότι παρέσυραν στον χώρο της μαρίνας τον ανήλικο και ασέλγησαν σε βάρος του
Μάνος Τσαγκαράκης
Σοκ έχει προκαλέσει στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας η αποκάλυψη ότι δύο ηλικιωμένοι αλλοδαποί παρέσυραν στον χώρο της μαρίνας της περιοχής έναν ανήλικο και ασέλγησαν σε βάρος του. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή και οι δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας.
Είχε προηγηθεί καταγγελία στο Α΄ Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου από οικείο πρόσωπο του ανηλίκου, για την σεξουαλική κακοποίησητου παιδιού. Οι άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες ηλικίας 72 και 77 χρόνων οι οποίοι αρνήθηκαν ότι συνέβη η πράξη για την οποία κατηγορούνται.
Ωστόσο, ο ανήλικος έδωσε κατάθεση με την παρουσία παιδοψυχολόγου και επιβεβαίωσε την καταγγελία. Έτσι, οι δυο ηλικιωμένοι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που τους άσκησε δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και συνέργεια στην ίδια πράξη και τους παρέπεμψε να δικαστούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.