Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τρίτη διακοπή στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου - Τι ζήτησε από το δικαστήριο
Η δίκη διεκόπη για τις 8 Μαΐου
Βασιλική Κόκκαλη
Σε νέα τρίτη, κατά σειρά, διακοπή οδηγήθηκε σήμερα η δίκη στο Εφετείο για τη δολοφονία της Καρολάιν Κρόυτςαπό τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.
Η δίκη διεκόπη λόγω ασθένειας του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου πιλότου Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη για τις 8 Μαΐου.
Συνεργάτιδα του κ. Παπαϊωαννίδη ενημέρωσε την έδρα για την ύπαρξη σχετικών ιατρικών γνωματευσεών που πιστοποιούν το πρόβλημα υγείας του συνήγορου.
Στη διακοπή της δίκης για τις 8 Μαΐου συναίνεσε και η πλευρά της πολιτικής αγωγής. Λαμβάνοντας τον λόγο στο δικαστήριο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αφού τόνισε ότι θέλει να εκπροσωπηθεί από το συγκεκριμένο δικηγόρο (ο εισαγγελέας του επισήμανε ότι μπορεί να του διορίσει το δικαστήριο άλλον) ζήτησε να μην υπάρξουν συνεδριάσεις στο δικαστήριο την περίοδο των Πανελληνίων εξετάσεων, στις οποίες ο ίδιος συμμετάσχει.
Με πρωταγωνιστή τον 19χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, η νέα καμπάνια της Interamerican φέρνει στο προσκήνιο την προσπάθεια, την επιμονή και τις αθέατες στιγμές πίσω από καθετί σπουδαίο, μιλώντας για κάτι μεγαλύτερο από το ταλέντο ή την επιτυχία