Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, πρόκειται για τον 71χρονο Κωνσταντίνο Αργυριάδη συνταξιούχο οικοδόμο, κάτοικο εν ζωή Αιγίου.
Τον άτυχο άνδρα αναζήτησε φιλικό του πρόσωπο που είχε μέρες να επικοινωνήσει μαζί του. Ακολουθώς ενημερώθηκε και συγγενικό του πρόσωπο που μετέβη στο νεκροτομείο Πατρών, όπου και αναγνώρισε την σορό.
Αδιευκρίνιστες ωστόσο παράμενουν οι συνθήκες που ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα.
Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»