Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Μαμά τρακάραμε, έχει παντού φωτιές, καιγόμαστε»

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Μαμά τρακάραμε, έχει παντού φωτιές, καιγόμαστε»

H κοπέλα συνεχίζει να βλέπει στον ύπνο της τρένα και ταράζεται καθώς τα συναισθήματα της είναι θυμός, νεύρα ενώ αναρωτιέται «γιατί» συνέβη η τραγωδία

train_Exof
Τις στιγμές που έζησε η κόρη της η οποία επέβαινε στο Intercity 62 το οποίο ενεπλάκη στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη περιέγραψε η μητέρα της.

Όπως είπε στο MEGA η κόρη της, η οποία επέβαινε στο τρίτο βαγόνι, τις πρώτες στιγμές μετά τη σύγκρουση δεν κατάλαβε τι έγινε και θεώρησε ότι μπορεί να έχει συμβεί εκτροχιασμός του τρένου.

«Μαμά τρακάραμε, έχει παντού φωτιές, καιγόμαστε», ήταν τα πρώτα λόγια που που άκουσε από την κόρη της την οποία απεγκλώβισε φίλος της βγάζοντάς την από ένα παράθυρο του τρένου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr2enqoi1wbl)


Η κοπέλα περιέγραψε, επίσης, στη μητέρα της την κατάσταση που επικράτησε μετά τη σύγκρουση των τρένων καθώς, όταν πήγε σε ένα ασθενοφόρο για τα τραύματα που είχε στην πλάτη, τραυματιοφορέας της είπε «έχεις σφαχτεί, αλλά έχω πιο σοβαρά να αντιμετωπίσω», καθώς υπήρχαν ακρωτηριασμοί.

Κλείσιμο
Η κυριά Ελένη, η μητέρα της κοπέλας, έκανε έκκληση μέσω του MEGA να επικοινωνήσει με την κυρία που έδωσε στην κόρη της ένα μπουφάν για να μην κρυώνει το μοιραίο βράδυ ώστε να την ευχαριστήσει.

Όσον αφορά την κατάσταση της κόρης της μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη είπε ότι συνεχίζει να βλέπει στον ύπνο της τρένα και ταράζεται καθώς τα συναισθήματα της είναι θυμός, νεύρα ενώ αναρωτιέται «γιατί» συνέβη η τραγωδία.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος και γιατί έδειρε τον αρχαιολόγο που ήλεγχε τις οικοδομές της Μυκόνου

Διευρύνεται ο κύκλος των διώξεων – «Ίσως να είχε αποφευχθεί το ατύχημα» λέει ο επιθεωρητής

Survivor All Star: Αποχώρησε η Ευρυδίκη, «έκαψε» τον Μάριο η Ελευθερία – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης