Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Αντί να έχουμε το παιδί μας, έχουμε το εισιτήριο στο χέρι» - Ξέσπασε πατέρας θύματος

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Αντί να έχουμε το παιδί μας, έχουμε το εισιτήριο στο χέρι» - Ξέσπασε πατέρας θύματος

Ο Βασιλης Κωττάς μιίλησε με τους γονείς του λίγα λεπτά πριν το δυστύχημα και τους είπε: «Επειδή έχει καθυστέρηση, μαμά, μπαμπά, κοιμηθείτε»

tempi-vagoni
Ανείπωτος είναι ο πόνος των συγγενών των θυμάτων της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους.

Στο MEGA μίλησε ο πατέρας του Βασίλη Κωττά, ο οποίος επέστρεφε από τριήμερο στην Αθήνα όπου είχε βρεθεί για να επισκεφθεί τη μνηστή του, κάτι που έκανε κάθε φορά που είχε διακοπές από την εργασία του.

Ο άτυχος Βασίλης είχε θέση στο βαγόνι 3 της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 αλλά έτυχε να πάει στο κυλικείο την ώρα που συνέβη το τρομακτικό δυστύχημα.

«Όταν ταξίδευε μιλήσαμε πολλές φορές και στις 23:00 που βρισκόταν στη Λάρισα περίπου επικοινωνήσαμε. Ρωτώντας τον γιατί δεν έχει φτάσει, μας είπε ότι "επειδή έχει καθυστέρηση, μαμά, μπαμπά, κοιμηθείτε. Μόνο δέστε τα σκυλιά για να μπω στον αυλόγυρο". Μετά από 10 λεπτά συνέβη το δυστύχημα και τα μεσάνυχτα που το μάθαμε χάσαμε τη ζωή μας κυριολεκτικά», είπε ο Ανδρέας Κωττάς.

Κλείσιμο
Όπως είπε ο πατέρας του, ο Βασίλης Κωττάς «είχε εμπιστοσύνη στα νέα τρένα και παρακολούθουσε το Ασημένιο Βέλος και τα λοιπά».

«Δυστυχώς, χάσαμε το παιδί μας. Τα είχε όλα, τη δουλειά του, τα νιάτα του και μας τον πήρε ο Χάρος εξαιτίας των πολιτικών, που από πάνω μέχρι κάτω είναι σαπίλα. Δεν είναι μόνο ο σταθμάρχης που διορίστηκε εκεί μέσα σε 10 – 20 ημέρες, γιατί είχε άνθρωπο με ρουσφέτι. Είναι και οι άλλοι που τον κάλυψαν, τον προστάτεψαν, πολιτικοί και μη» πρόσθεσε ο τραγικός πατέρας.

Στο τέλος, μάλιστα, ο πατέρας του άτυχου Βασίλη δεν άντεξε τη συγκίνηση και με κλάματα είπε: «Παιδιά άψυχα, νεκρά. Η αγωνία μας επί τρεις ημέρες για το παιδί… Μας έμεινε το εισιτήριο στο χέρι. Αντί να έχουμε το παιδί μας, έχουμε το εισιτήριο στο χέρι. Καταλαβαίνετε το δράμα των γονιών;».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqz070yn53c9)

Ειδήσεις σήμερα:

Σύγκρουση τρένων: Μαραθώνια η απολογία του Σταθμάρχη Λάρισας - Τα κρίσιμα λεπτά και τα απανωτά λάθη


Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας από το Survivor, στον τάκο η Ελευθερία Ελευθερίου - Δείτε βίντεο

Το πένθος και η οδύνη των πολιτών κρατούν «παγωμένες» τις πολιτικές εξελίξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης