Κοπέλα πήγε για μασάζ και ο μασέρ έβαλε τα χέρια του μέσα στο εσώρουχό της

Κοπέλα πήγε για μασάζ και ο μασέρ έβαλε τα χέρια του μέσα στο εσώρουχό της

Η 23χρονη έβαλε άρον - άρον τα ρούχα της, έφυγε και κατήγγειλε τον Αλβανό μασέρ στην αστυνομία – Πώς περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε

masaz_epithesi_xr
Τον τρόμο έζησε 23χρονη κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, η οποία έκλεισε μασάζ σε γνωστό ινστιτούτο ομορφιάς και αντί για μασάζ, δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Αλβανό μασέρ. Μοιάζει απίστευτο όμως, το αδιανόητο περιστατικό, σημειώθηκε μέρα μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου με την κοπέλα από την περιοχή των νοτίων προαστίων, να ξαπλώνει στην κλίνη του ινστιτούτου ημίγυμνη και αντί να απολαύσει το μασάζ, ο ηδονοθήρας μασέρ, της κατέβασε το εσώρουχο επίμονα και όταν το θύμα του είπε να σταματήσει, αυτός όχι μόνο δεν τη σεβάστηκε, αλλά έφθασε στο σημείο να τοποθετήσει τα δάκτυλά του στα γεννητικά της όργανα.

Η κοπέλα, κατήγγειλε το φρικαλέο συμβάν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα ο 53χρονος μασέρ να εντοπιστεί στην περιοχή του Αλίμου και να συλληφθεί, αφού πρώτα αναγνωρίστηκε από το θύμα.

Η επίθεση

Ο εφιάλτης για την 23χρονη κοπέλα ξεκίνησε στις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου. Η νεαρή είχε κλείσει να κάνει μασάζ στο γνωστό ινστιτούτο της Νέας Σμύρνης που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της περιοχής. Ανεβαίνει στον όροφο όπου στεγάζεται η επιχείρηση και συναντά έναν άντρα οποίος την συστήνεται με το μικρό του όνομα. Ο άνδρας της είπε ότι αυτός θα έκανε το πρόγραμμα μασάζ στο οποίο η κοπέλα είχε προπληρώσει. Στη συνέχεια πήγαν στο δωμάτιο και κάθ’ υπόδειξη του μασέρ βγάζει τα ρούχα της φοράει ένα εσώρουχο μιας χρήσης και ξαπλώνει μπρούμυτα. Όπως είπε η κοπέλα όπως άρχισε να της κάνει μασάζ στους μηρούς και οι κινήσεις του από ένα σημείο και μετά έγιναν περίεργες και ενοχλητικές. Δηλαδή, διαπίστωσε πως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, άρχισε να σπρώχνει με τρόπο το εσώρουχο μιας χρήσης προκειμένου να φύγει από τη θέση του. Η κοπέλα όπως είπε συνεχώς το ανέβαζε και το έφτιαχνε. Όμως ο τύπος δεν εγκατέλειψε… Και πάλι, επιχείρησε με τα χέρια να το κατεβάσει και όταν η κοπέλα άρχισε να εκφράζει την δυσαρέσκειά της της είπε «μην αγχώνεσαι, να νιώθεις άνετα, άλλοι κάνουν μασάζ γυμνοί». Στη συνέχεια της είπε να γυρίσει ανάσκελα και άρχισε να της κάνει μασάζ στην κοιλιά. Και εκεί ξεκίνησε και πάλι να συμπεριφέρεται περίεργα. Κατέβαζε τα χέρια του και κάποια στιγμή έβαλε το χέρι μέσα στο εσώρουχο της κοπέλας αγγίζοντας τα γεννητικά της όργανα. Η κοπέλα του είπε να σταματήσει. Και εκείνος της είπε «κανένα πρόβλημα». Μετά ξανά κατέβασε το χέρι του το έβαλε μέσα στο εσώρουχο και προσπάθησε να απλώσει τα δάχτυλα του. Η κοπέλα πετάχτηκε έντρομη πάνω και ο τύπος απόλυτα ψύχραιμος της είπε «συγγνώμη» και προσπάθησε να την κρατήσει εκεί τρίβοντάς της το πόδι. Όμως η 23χρονη, έβαλε άρον - άρον τα ρούχα της κατέβηκε κάτω από την περίμενε μία φίλη της με την οποία είχαν πάει μαζί στην περιοχή και προσπάθησε να την ηρεμήσει και στη συνέχεια μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης όπου κατήγγειλε το συμβάν. Από τις αναζητήσεις αστυνομικών προέκυψε ότι πρόκειται για Αλβανό γεννηθέντα το 1969. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το απόγευμα της 27ης Νοεμβρίου, στην περιοχή του Αλίμου, τον οδήγησαν στο Τ.Α Νέας Σμύρνης όπου η κοπέλα τον αναγνώρισε και στη συνέχεια συνελήφθη.


Ειδήσεις σήμερα

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Εύβοια - Ταρακουνήθηκε και η Αττική

«Δεν είναι κάτι κακό», έλεγε στη 16χρονη για την ασέλγεια ο προπονητής της


Με τηλεφωνικές ανακρίσεις και online ελέγχους «κυνηγά» τους διαδηλωτές το καθεστώς στην Κίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης