Σαραντάχρονος κατήγγειλε πως ο πατέρας του τον βίαζε για 20 χρόνια

Σαραντάχρονος κατήγγειλε πως ο πατέρας του τον βίαζε για 20 χρόνια

Η τελευταια φρικτή επίθεση του 68χρονου στον γιο του, που στάθηκε αφορμή για να ξεσκεπαστεί η αδιανόητη υπόθεση, σημειώθηκε στις 11 το πρωί της 25ης Ιανουαρίου

depressed_man_arthro
Σαραντάχρονος κατήγγγειλε στην Αστυνομία οτι ο 68χρονος πατέρας του, τον βίαζε από την ηλικία των 20 ετων. Μάλιστα, τελευταία φορά που έζησε τη φρίκη ήταν το πρωί της περασμένης Τετάρτης, όταν τον επισκέφθηκε στην οικία του και ο ηλικιωμένος, όρμησε πάνω του και με τη χρήση σωματικής βίας, τον καθήλωσε στο πάτωμα και τον βίασε.

Η τελευταια φρικτή επίθεση που στάθηκε αφορμή για να ξεσκεπαστεί η αδιανόητη υπόθεση που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr, σημειώθηκε στις 11 το πρωί της 25ης Ιανουαρίου.

Ο άνδρας, απο την περιοχή του Χολαργού, επισκέφθηκε τον γηραιό πατέρα του στην οικία του στα δυτικά προάστια όπως ανέφερε στην Αστυνομία, εθιμοτυπικά. Μετά την πάροδο περίπου μιας ώρας και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, ο πατέρας του πετάχτηκε πάνω, του χίμηξε και ασκώντας του σωματική βία και απειλές, τον ακινητοποίησε και πραγματοποίησε σε βάρος του παρά φύσιν γενετησιες πράξεις.

Ο 40χρονος σε κατάσταση σοκ έφυγε, επέστρεψε στο σπίτι του και στις 27 του μηνός, αποφάσισε να περασει το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Χολαργου και να καταγγείλει τον ιδιο του τον πατέρα ως τον βιαστή του. Το θύμα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια οσα φρικτά υποστηρίζει οτι υπέστη αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας του τον βίαζε απο τα 20 του χρόνια.


Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Είσαι ο ήρωάς μας» - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του αδελφού του σμηναγού Τσιτλακίδη

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Βίντεο: Η καταδίωξη των Τούρκων διακινητών που μετέφεραν μετανάστες έξω από την Κω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης