Ηλεκτρικός: Στάση εργασίας αύριο - Οι ώρες που δεν θα κινηθούν οι συρμοί
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η στάση εργασίας προκηρύχθηκε προκειμένου να διεξαχθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου
Χειρόφρενο τραβούν αύριο το μεσημέρι οι εργαζόμενοιστον Ηλεκτρικό που πραγματοποιεί τα δρομολόγια Πειραιάς - Κηφισιά.
Συγκεκριμένα, τρίωρη στάση εργασίας στη Γραμμή 1 του Μετρό (Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος) εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ για αύριο Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η στάση εργασίας προκηρύχθηκε προκειμένου να διεξαχθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.