Αιτωλοακαρνανία: Μπήκαν από το παράθυρο, τους χτύπησαν, τους έδεσαν και τους λήστεψαν
Η Αστυνομία συνέλαβε εναν 32χρονο Αλβανό και αναζητούνται οι συνεργοί του
Στιγμές τρόμου έζησε ένας 60χρονος και η ηλικιωμένη μητέρα του σε χωριό του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας το βράδυ της Πέμπτης όταν τρεις ληστές εισήλθαν στο σπίτι τους από ανασφάλιστο παράθυρο.
Οι δράστες απειλώντας αρχικά με μαχαίρι τους χτύπησαν, τους φίμωσαν και τους έδεσαν, κλέβοντας από την οικία το ποσό των 800 ευρώ και μία επιταγή ύψους 3.500 ευρώ. Πήραν ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο λίγη ώρα αργότερα και ξεκίνησε άμεσα αναζητήσεις, οι οποίες και οδήγησαν στη σύλληψη του ενός δράστη, σύμφωνα με το agrinionews.
Πρόκειται για Αλβανό ηλικίας 32 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Οι δύο συνεργοί του αναζητούνται.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.