Συγκινεί το νέο βίντεο του μικρού μαχητή Παναγιώτη – Ραφαήλ, στο οποίο φαίνεται όρθιος να κοιτά τα δώρα του.
O μικρός ήρωας, που συγκίνησε όλους τους Έλληνες και ταξίδεψε στη Βοστώνη των ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία, εύχεται σε όλο τον κόσμο «Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα».
Οι γονείς του μοιράστηκαν μέσω social media, το συγκεκριμένο βίντεο, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο.
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία!
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.