Φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου - Βίντεο σοκ από την στιγμή που το αυτοκίνητο παρασύρει δημοτικό υπάλληλο

Φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου - Βίντεο σοκ από την στιγμή που το αυτοκίνητο παρασύρει δημοτικό υπάλληλο

Σε κρίσιμη κατάσταση ο υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Σαρωνικού - Ο 52χρονος ακρωτηριάστηκε από τη σφοδρή σύγκρουση με το όχημα ώρα 05:20 της παραμονής Χριστουγέννων

soynioy_arthro
Κόβει την ανάσα το βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου Παραμονής Χριστουγέννων στη Λεωφόρο Σουνίου στην περιοχή της Πέτας Σαρωνικού με θύμα έναν 52χρονο δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας.

Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε νεαρός, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα και δύναμη πάνω σε σκουπιδιάρικο και κατά συνέπεια παρέσυρε έναν άτυχο υπάλληλο καθαριότητας τη στιγμή που αυτός προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεγάλο μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου.

Το protothema.gr παρουσιάζει βίντεο-ντοκουμέντο από τη μοιραία σύγκρουση στο οποίο φαίνεται η ταχύτητα με την οποία το ΙΧ αυτοκίνητο πέφτει πάνω στον 52χρονο την ώρα που αυτός μαζεύει ένα μεταλλικό κάδο σκουπιδιών για να τον φορτώσει πάνω στο απορριμματοφόρο. Στα πλάνα διακρίνεται ο υπάλληλος να κατεβαίνει από το απορριμματοφόρο, να πιάνει τον κάδο και να τον σέρνει προς το όχημα του Δήμου.

Ο 52χρονος κινείται στο οδόστρωμα την ώρα που ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο έρχεται από τα Καλύβια με κατεύθυνση προς την Κερατέα, πέφτει πάνω του με ιλιγγιώδη ταχύτητα και τον παρασέρνει. Ο υπάλληλος πέφτει στο δρόμο βαριά τραυματισμένος ενώ η τρελή πορεία του αυτοκινήτου καταλήγει σε ένα πάρκινγκ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο ατύχημα: 
Φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου - Βίντεο σοκ
Κλείσιμο
 


Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του ΚΑΤ συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 52χρονος, υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Σαρωνικού ο οποίος τραυματίστηκε από το τροχαίο. Από χθες το πρωί, οι γιατροί έκαναν αγώνα προκειμένου να σώσουν το πόδι του αλλά ο άτυχος υπάλληλος ακρωτηριάστηκε ενώ φέρει σοβαρά τραύματα και στο άλλο του πόδι.

Τις τελευταίες ώρες, η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί αλλά παραμένει σοβαρή και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για τη ζωή του.

«Πρόλαβε να τον ειδοποιήσει ο οδηγός του απορριμματοφόρου και ανέβηκε στο σκαλοπατάκι του οχήματος. Για αυτό το αμάξι τον πήρε από τη μέση και κάτω. Αλλιώς, θα είχε σκοτωθεί. Ο άνθρωπος είναι 22 χρόνια υπάλληλος στο Δήμο και εκείνη την ώρα δούλευε, μάζευε τον κάδο. Φαίνεται από το βίντεο ότι έχει ευθύνη ο οδηγός του ΙΧ αλλά για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου διενεργεί ανάκριση η Τροχαία», λέει στο protothema.gr ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Πέτρος Φιλίππου.

Ειδήσεις σήμερα:

Αν το υλικό του εμποδίου ήταν ελαφρύ δεν θα μιλούσαμε για τραγωδία, λέει ο δικηγόρος του οδηγού στο Βουκουρέστι

Έρχονται ακόμα έξι συλλήψεις για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου

Ο Μπάιντεν πάνω σε σκάλα, στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη βοήθεια της Τζιλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης