Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η έξοδος των εκδρομέων από τα λιμάνια της Αττικής

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η έξοδος των εκδρομέων από τα λιμάνια της Αττικής

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 12 αναχωρήσεις πλοίων και 20 αναχωρήσεις για τα νησιά του Αργοσαρωνικού

limania
Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Το λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των ταξιδιωτών, ενώ καλό είναι οι επιβάτες που αναμένεται να ταξιδέψουν σήμερα να είναι μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

Στο πλαίσιο των υγειονομικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού οι επιβάτες είναι υποχρεωτικό να φορούν μάσκες στους εσωτερικούς χώρους των πλοίων.

Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων των εταιρειών έως χθες το μεσημέρι είχαν προγραμματιστεί για σήμερα για το λιμάνι του Πειραιά 10 αφίξεις πλοίων με 10.500 επιβάτες και 12 αναχωρήσεις με 5.000 επιβάτες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων του υπουργείου Ναυτιλίας, από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 12 αναχωρήσεις πλοίων και 20 αναχωρήσεις για τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Πέντε αναχωρήσεις πλοίων θα γίνουν από το λιμάνι της Ραφήνας και 4 από το Λαύριο.

Ειδήσεις σήμερα

Σοκ στο Ίλιον: Οχτώ 15χρονοι βίαζαν για έναν ολόκληρο μήνα συμμαθητή τους

Σκρέκας: Διπλάσια η επιδότηση στο ρεύμα για τον Ιανουάριο – Στα 330 ευρώ για τα νοικοκυριά

Πιθανό να γίνουν πριν το Πάσχα οι πρώτες εκλογές, λέει ο Βορίδης  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης