Τα όσα προηγήθηκαν από το περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου ομόφυλού τους στην Θεσσαλονίκη θέλησαν να μιμηθούν δύο Ρομά ηλικίας 18 και 25 χρόνων, που πήγαν το απόγευμα του Σαββάτου σε δυο πρατήρια υγρών καυσίμων στην Καλαμάτα, έβαλαν βενζίνη στο όχημά τους και τράπηκαν σε φυγή!
Οι δυο νεαροί πήγαν διαδοχικά σε δύο πρατήρια που βρίσκονται στην οδό Αθηνών και έβαλαν στο πρώτο βενζίνη αξίας πέντε ευρώ, φεύγοντας χωρίς να πληρώσουν. Αμέσως μετά, πήγαν στο δεύτερο πρατήριο, έβαλαν βενζίνη αξίας 20 ευρώ, έδωσαν στον υπάλληλο... πέντε ευρώ και τράπηκαν πάλι σε φυγή!
Ωστόσο, οι πρατηριούχοι ενημέρωσαν την Αστυνομία και ο 18χρονος μαζί με τον 25χρονο εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην τοπική κοινότητα Ανάληψη του Δήμου Μεσσήνης, όπου συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας που διενεργεί προανάκριση.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.