Απορίες προκάλεσε η ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης ενός δρόμου στην Ηλεία.
Η... επική αυτή ασφαλτόστρωση, έγινε στον δρόμο για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην Τριανταφυλλιά στον δήμο Ήλιδας. Σε αυτή την περίπτωση το θέμα δεν είναι τα κενά σημεία, όπως στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες μέρες, αλλά τα εμπόδια που υπήρχαν και παραμένουν. Δύο κολώνες της ΔΕΗ που βρίσκονται στη μέση του δρόμου και τη νύχτα μπορεί να μετατραπούν σε παγίδες θανάτου για τους διερχόμενους οδηγούς.
Στον δρόμο για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην Τριανταφυλλιά, στρίβοντας προς Φραγκαπήδημα, το συνεργείο έριξε την άσφαλτο και αποχώρησε με τις κολώνες της ΔΕΗ στη μέση του δρόμου.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.