Ελλασόνα: Σεσημασμένος Αλβανός ταυτοποιήθηκε για τη μεγάλη χασισοφυτεία

Ελλασόνα: Σεσημασμένος Αλβανός ταυτοποιήθηκε για τη μεγάλη χασισοφυτεία

Στον χώρο της φυτείας, βρέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 112 κιλών και 450 γραμμαρίων, όμως εκτιμάται ότι είχαν καλλιεργηθεί πάνω από 2.000 χασισόδεντρα

ezgif_com-gif-maker__2_
Παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών της Λάρισας είναι ο καλλιεργητής της μεγάλης χασισοφυτείας που είχε εντοπιστεί στις 13 Οκτωβρίου σε αποψιλωμένη δασική έκταση εννέα στρεμμάτων, σε εγκαταλελειμμένα περιβόλια της γυναικείας Μονής Κανάλων, κοντά στην Καρυά Ελασσόνας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας. Ωστόσο, η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι δεν έστησε μόνος του τα παραπήγματα και το αρδευτικό δίκτυο που πότιζε τα τρία αποψιλωμένα διαζώματα, στα οποία καλλιεργούνταν 635 δενδρύλλια κάνναβης.

Στον χώρο της φυτείας, βρέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 112 κιλών και 450 γραμμαρίων, όμως εκτιμάται ότι είχαν καλλιεργηθεί πάνω από 2.000 χασισόδεντρα! Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δύο αυτοσχέδιες δεξαμενές με λάστιχο, βάνες και μπεκ, ενώ ανάμεσα από τα διαζώματα εντοπίστηκαν δύο ξύλινα παραπήγματα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως πρόχειρα καταλύματα, μαγειρικά σκεύη, είδη ρουχισμού και καλλιεργητικά εργαλεία. Όλα εξετάζονται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό και οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.
ezgif_com-gif-maker__3_
ezgif_com-gif-maker__1_


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη το πρόσωπο που πιστεύεται πως άφησε τη βόμβα στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης - Δείτε βίντεο

«Δεν έβλεπε η μητέρα μου τα εμβάσματα», λέει η 12χρονη και «αθωώνει» τη μητέρα της

«Γέμισε» το Instagram με ευχές στην Ελένη Φουρέιρα για την εγκυμοσύνη της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης