Η μητέρα του «βιαστή με το τατουάζ» στο Παλαιό Φάληρο βοήθησε τις Αρχές να συλλάβουν τον γιο της ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία μετά την απόπειρα βιασμού εις βάρος 24χρονης και τον βιασμό 34χρονης.
Μετά τη σύλληψή του, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του Alpha «T-live» και αποκάλυψε τι έγινε ακριβώς. «Είπα στην αδελφή μου που ζει στην Αλβανία να δώσει το κλειδί του σπιτιού στους Αλβανούς αστυνομικούς. Όταν έφτασαν στο σπίτι με γερανό, προσπάθησαν να τον συλλάβουν, αλλά ο γιος μου έσπασε τον γρύλο και το έσκασε. Έφυγε! Τους είπε ότι θα βάλει τα ρούχα του, αλλά τους κορόιδεψε. Πήγε σε ένα γκαράζ ενός φίλου του για να κρυφτεί, ωστόσο ο φίλος του πήρε την Αστυνομία κι έτσι τον έπιασαν» δήλωσε η μητέρα του συλληφθέντα.
Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co105uudigvl)
«Το πρωί μετά από εκείνο το βράδυ στις 23/10 ρωτούσα τον γιο μου πού βρισκόταν και εκείνος με έδειρε. Αναγκάστηκα να φωνάξω σε βοήθεια, δεν απαντούσε κανείς και με τράβηξε ξανά μέσα για να με χτυπήσει. Με έχει χτυπήσει πολλές φορές. Δεν ήξερα τον αριθμό να πάρω την Αστυνομία» πρόσθεσε στη συνέχεια η μητέρα του 45χρονου η οποία ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τον γιο της.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.