Μία και μοναδική μαθήτρια παρέλασε και φέτος για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στον Απόλλωνα της Νάξου.
Πρόκειται για την Εφραιμίνα, την μαθήτρια της έκτης Δημοτικού η οποία είναι το μοναδικό παιδί στο σχολείο, στο γραφικό χωριό της Νάξου.
Υπερήφανη η μικρή μαθήτρια, συνοδευόμενη από τον δάσκαλό της, παρέλασε καταχειροκροτούμενη μπροστά στους λιγοστούς κατοίκους του χωριού.
Όπως αναφέρει το cyclades24.gr αυτή θα είναι η προτελευταία παρέλαση στο χωριό καθώς μετά και από αυτή της 25ης Μαρτίου και εάν δεν υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον από γονείς, το σχολείο του Απόλλωνα θα κλείσει.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.