Στην εκ διαμέτρου αντίθετη θέση βρίσκεται η εικόνα ενός μαθητή από ΕΠΑΛ στον Τύρναβο ο οποίος, όπως αποκάλυψε καθηγητής του με ανάρτησή του στο Facebook προσφέρθηκε να επισκευάσει μόνος του τα θρανία που είχαν υποστεί φθορές.
Πρόκειται για τον Παύλο Κατσιούρα ο οποίος είναι μαθητής της Α΄ Λυκείου στο 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου.
Όπως αποκάλυψε ο καθηγητής του, Δημήτρης Σακατζής, ήταν ο ίδιος ο Παύλος που τον προσέγγισε και του ζήτησε στο κενό του να επισκευάζει τα θρανία που είχαν κάποιο πρόβλημα στο σχολείο.
«Μόνος του με έπιασε και μου είπε πως μπορεί και ξέρει να το κάνει. Είδε ότι τρέχουμε όλη μέρα να διατηρήσουμε και να κάνουμε καλύτερο το σχολείο. Υπάρχουν και αυτά τα ΕΠΑΛ» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών ο καθηγητής του ΕΠΑΛ.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.