Βιασμός 12χρονης: «Δεν σκοπεύω να αυτοκτονήσω για κανέναν Μίχο» λέει ο ιερέας που είχε φωτογραφηθεί με τον 53χρονο

Βιασμός 12χρονης: «Δεν σκοπεύω να αυτοκτονήσω για κανέναν Μίχο» λέει ο ιερέας που είχε φωτογραφηθεί με τον 53χρονο

Ο ιερέας, μέσω του protothema.gr, ξεκαθαρίζει πως δεν είναι εκείνος που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο - «Τον είδα μια ημέρα πριν τον συλλάβουν, ήταν πιεστικός, ήθελε να βρεθούμε»

iereas-
Αναστάτωση στους εκκλησιαστικούς κύκλους κι όχι μόνο έχει προκαλέσει από το πρωί μια είδηση του ekklisiaonline.gr πως γνωστός ιερέας των Αθηνών έκανε απόπειρα αυτοκτονίας εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Τον ιερέα εντόπισαν λιπόθυμο μέσα στο σπίτι του συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Ο ιερέας το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, όπως ούτε και το νοσοκομείο όπου βρίσκεται, φαίνεται πως διατηρούσε σχέσεις με τον 53χρονο παιδοβιαστή, με φωτογραφίες τους να έχουν αναρτηθεί στα social media.

Ένα από τα ονόματα ιερέων που άρχισε να διαρρέεται σχεδόν από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν του εφημέριου του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στην περιοχή της Κολοκυνθούς π. Νικολάου Κούβαρη κι αυτό γιατί φωτογραφίες του είχαν αναρτηθεί από τον Ηλία Μίχο μόλις λίγες ώρες πριν την σύλληψη του στις 7 Οκτωβρίου με τις κατηγορίες του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης.

Ο ίδιος μέσω του protothema.gr ξεκαθαρίζει τη θέση του πως δεν πρόκειται να κάνει καμία απόπειρα αυτοκτονίας, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν με φημολογίες να τον εμπλέξουν στην υπόθεση. Τις φωτογραφίες του ιερέα με την ηθοποιό Άννα Φόνσου και τον Ηλία Μίχο τις είχε τραβήξει ο 53χρονος μια μέρα πριν την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης: «Εγώ τον έβλεπα ελάχιστες φορές μέσα στο χρόνο αυτή είναι η αλήθεια. Εκτός από εμένα όμως έχει φωτογραφηθεί και με άλλους ιερείς, όπως και με Μητροπολίτες αυτός ο απάνθρωπος. Από τις φορές που τον είδα φέτος ήταν δυο μέρες μέσα στο καλοκαίρι στην γιορτή του Προφήτη Ηλία, που μας κάλεσε στο μαγαζί του για την γιορτή του και επειδή ανήκει στην ενορία μου πήγα. Ο ίδιος ερχόταν σε επαφή και με τους συμβούλους μου στην εκκλησία, όπου έκανε κάποιες δωρεές σε απορρυπαντικά και χαρτικά» αναφέρει ο ιερέας.

iereas
Ο εφημέριος του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στην περιοχή της Κολοκυνθούς π. Νικόλαος Κούβαρης με τον Ηλία Μίχο


Και προσθέτει: «Ένιωσα την υποχρέωση στην γιορτή του να πάω. Έκατσα ακριβώς 20 λεπτά, είχε καλέσει τον κόσμο τον δικό του κι έφυγα. Επίσης τον είδα και μια ημέρα πριν τον συλλάβουν, όπου με πήρε τηλέφωνο και επειδή πάντα ήταν πιεστικός και επέμενε στις θέσεις του, με κάλεσε να συναντηθώ μαζί του σε ένα κάλεσμα, όπου ήταν και η ηθοποιός Άννα Φόνσου. Έβγαλε πάλι τις φωτογραφίες, όπως έκανε πάντα και τις ανέβασε στο διαδίκτυο χωρίς να με ρωτήσει».

Όπως εξηγεί ο π. Νικόλαος Κούβαρης, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αναρτήθηκαν στα social media του Μίχου λίγες ώρες πριν τη σύλληψη του, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου: «Eγώ έμαθα για τη σύλληψη του δυο μέρες μετά, την Κυριακή μετά την Θεία Λειτουργία. Δεν είχαμε περισσότερες σχέσεις πέρα από αυτές που ανέφερα. Είμαι καλά με την υγεία μου και δεν σκέφτομαι να αυτοκτονήσω για κανέναν Μίχο γιατί δεν είχα καμία σχέση μαζί του». 

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτοβολταϊκά στις στέγες: Έρχεται επιδότηση που θα φτάνει στο 60%

Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι έκοψαν στη μέση τον ελληνικό εθνικό ύμνο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Βιασμός 12χρονης: «Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί» λένε πρώην σύζυγος και γιος του Ηλία Μίχου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης