Η εντυπωσιακή διέλευση αυτή έγινε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι στο πλαίσιο των προετοιμασιών για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λίγες ημέρες πριν την μεγάλη παρέλαση πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικές πτήσεις πάνω από τη «Νύμφη του Θερμαϊκού» κάνοντας τους Θεσσαλονικείς να σηκώσουν το κεφάλι τους ψηλά για να δουν τα μαχητικά αεροσκάφη και τα στρατιωτικά ελικόπτερα.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ