Τα τρολ διαστρεβλώνουν αυτά που είπα για το «one night stand» στο Α.Τ. Ομονοίας, λέει η Κανέλλη

Τα τρολ διαστρεβλώνουν αυτά που είπα για το «one night stand» στο Α.Τ. Ομονοίας, λέει η Κανέλλη

Δείτε το βίντεο με το σχόλιo της βουλευτού του ΚΚΕ για την υπόθεση της 19χρονης και τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter

kanelli_2
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση που έκανε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, καθώς χρησιμοποίησε τον όρο «one night stand», αναφερόμενη στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας.

Η ίδια απάντησε στα σχόλια μέσα από το facebook, τονίζοντας πως «το απόσπασμα που επικαλούνται οι χρήστες έχει πριν και μετά. Και αφορά κυρίως στη στηλίτευση των διαρροών, που στην προκειμένη περίπτωση προφανώς έγινε σκόπιμα για να παρουσιαστεί ΜΟΝΟΝ η εκδοχή των αστυνομικών ως soft πορνό…»..

Αναλυτικά η απάντηση:

«Προς τρολ που διαστρεβλώνουν όσα είπα σ’ αυτή την συνέντευξη για να εξυπηρετήσουν τους φανερούς και αφανείς δύσοσμους, και πολιτικά και προσωπικά, απαντώ:

“Δείτε το βίντεο!

Ακούστε με!

Το απόσπασμα που επικαλείσθε έχει πριν και μετά. Και αφορά κυρίως στη στηλίτευση των διαρροών , που στην προκειμένη περίπτωση προφανώς έγινε σκόπιμα για να παρουσιαστεί ΜΟΝΟΝ η εκδοχή των αστυνομικών ως soft πορνό…

ΔΥΣΤΥΧΩΣ λοιπόν η βιασμένη κοπέλα θα κινδυνεύσει να χάσει το δίκιο της κάτω από χυδαίες λεπτομέρειες του τύπου “ήταν ανοιχτές οι πόρτες και κανένας δεν άκουσε τίποτα”!

Τώρα ποια τρολ ξεκίνησαν το βρώμικο αυτό μονταζιέρικο παιχνιδάκι σε βάρος μου είναι και γνωστό και κλασικά αντιΚΚΕ και προ πολλού φθαρμένο.

Κάποιοι πουλάνε τις διαρροές ως λαϊκή και δωρεάν επίσημη πορνογραφια.

Θέλουν να συνεχίζεται το κάρφωμα της κοινής γνώμης σε μια ανατριχιαστική δημοσιογραφία – σχολιογραφία- κοινωνική τάχα μου δικτύωση, που μετατρέπει όλους σε ειδησεογραφικούς πορνοβοσκούς

Σε ό,τι με αφορά η δικαιοσύνη των τρολ βλάπτει συχνά σοβαρά τη νοημοσύνη!».


Τι είπε η Κανέλλη 

Κλείσιμο
Η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις»,  ανέφερε: «Το γεγονός ότι χρησιμοποιείται το αστυνομικό τμήμα ως ξενοδοχείο για μιας νύχτας ερωτικής συνεύρεσης, one night stand, όπως το λέει η νεολαία, θα έπρεπε να απασχολεί την Αστυνομία και το Τμήμα, δεν είναι δουλειά δικιά μας. Τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού».

Δείτε το επίμαχο βίντεο με τις δηλώσεις  Λιάνας Κανέλλη:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnov9z9qr7m1)


Οι αντιδράσεις  στο Twitter

Και όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωσή της δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες των social media και συγκεκριμένα, του Twitter, με αρκετούς να θεωρούν ότι συντάχθηκε με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια πως «η 19χρονη ικανοποίηση μια φαντασίωσή της».







 Τι έγινε με τη 19χρονη

Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης,  ξημερώματα της Τετάρτης (12/10) μέσα στο αστυνομικό τμήμα, οδηγήθηκε από τους δύο αστυνομικούς σε δωμάτιο και βιάστηκε.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί υποστήριξαν πως ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεσή της. Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη της βάρδιας τους, εμφανίστηκε η ίδια στο αστυνομκό τμήμα όπου ένας από τους αστυνομικούς είχε κλείσει ραντεβού μαζί της, αρνούμενοι τις κατηγορίες εναντίον τους.

Στη συνέχεια, σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Η τελευταία κατηγορία τους απαγγέλθηκε καθώς οι δυο αστυνομικοί φέρονται επιπλέον να έχουν βιντεοσκοπήσει τις πράξεις τους.

Σημειώνεται πως η 19χρονη καταγγέλλουσα έδωσε τρεις καταθέσεις και στο πλαίσιο της ανάκρισης, η νεαρή γυναίκα ρωτήθηκε εάν απειλήθηκε, εάν δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την επαφή, εάν οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι δεν ήθελε και εάν αντιστάθηκε. Η 19χρονη φέρεται να απάντησε αρνητικά σε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά όπως φέρεται να είπε, ένιωσε φόβο επειδή οι αστυνομικοί οπλοφορούσαν και παρότι η πόρτα ήταν ανοιχτή και μπορούσε να φύγει εκείνη είχε «παγώσει».

Οι αστυνομικοί, πάντως, μετά τις απολογίες τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή δύο περιοριστικών όρων (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μια φορά τον μήνα).

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των καταθέσεων τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν πως η νεαρή γυναίκα ήταν εκείνη που τους βρήκε και ποτέ οι ίδιοι δεν την κάλεσαν στο αστυνομικό τμήμα, όπως η κοπέλα υποστηρίζει: «Ήρθε μόνη της γύρω στις 11 το βράδυ την ώρα που εμείς φεύγαμε για περιστατικό. Μας περίμενε σε διπλανή καφετέρια», είπαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ανάκριση για να προσθέσουν: «Όταν επιστρέψαμε εκείνη μας ζήτησε να την ξεναγήσουμε στο αστυνομικό τμήμα».

Ακόμη, οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να ανέφεραν στις απολογίες τους: «Την ώρα που περιμέναμε το ασανσέρ μας είπε να μην ανέβουμε επάνω, αλλά να πάμε σε ένα δωματιάκι που είχε δει στο ισόγειο και της είπαμε ότι είναι τα αποδυτήρια. Μας είπε ότι της αρέσουν οι στολές και ότι είναι "ανοιχτή"».

Επιπλέον, και οι δύο, κατά τις πληροφορίες, επικαλέστηκαν μηνύματα που φέρεται να έστειλε η 19χρονη σε μία φίλη της και της έλεγε ότι περνάει καλά και πως θα καθυστερήσει. Ακόμη επικαλέστηκαν και μήνυμα που έστειλε στη συνέχεια στον έναν αστυνομικό.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους

Nordic Monitor: Τεράστιες ελλείψεις σε μάχιμους σε περίπτωση πολέμου - Απόρρητη έκθεση για τον τουρκικό στρατό

Ενεργειακή κρίση: Αθλητές παρκούρ σβήνουν τα φώτα τη νύχτα στο Παρίσι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης