Ομόνοια: Ελεύθεροι υπό όρους οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ

Ομόνοια: Ελεύθεροι υπό όρους οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ

Επιβλήθηκαν δύο περιοριστικοί όροι - Τι υποστήριξαν οι δύο αστυνομικοί

omada_dias_katadiwksi_xr
Ελεύθεροι με την επιβολή δύο περιοριστικών όρων (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μια φορά τον μήνα), αφέθηκαν, σήμερα, μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια οι δυο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 19χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των καταθέσεων τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν πως η νεαρή γυναίκα ήταν εκείνη που τους βρήκε και ποτέ οι ίδιοι δεν την κάλεσαν στο αστυνομικό τμήμα, όπως η κοπέλα υποστηρίζει: «Ήρθε μόνη της γύρω στις 11 το βράδυ την ώρα που εμείς φεύγαμε για περιστατικό. Μας περίμενε σε διπλανή καφετέρια», είπαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ανάκριση για να προσθέσουν: «Όταν επιστρέψαμε εκείνη μας ζήτησε να την ξεναγήσουμε στο αστυνομικό τμήμα».

Ακόμη, οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να ανέφεραν στις απολογίες τους: «Την ώρα που περιμέναμε το ασανσέρ μας είπε να μην ανέβουμε επάνω, αλλά να πάμε σε ένα δωματιάκι που είχε δει στο ισόγειο και της είπαμε ότι είναι τα αποδυτήρια. Μας είπε ότι της αρέσουν οι στολές και ότι είναι "ανοιχτή"».

Επιπλέον, και οι δύο, κατά τις πληροφορίες, επικαλέστηκαν μηνύματα που φέρεται να έστειλε η 19χρονη σε μία φίλη της και της έλεγε ότι περνάει καλά και πως θα καθυστερήσει. Ακόμη επικαλέστηκαν και μήνυμα που έστειλε στη συνέχεια στον έναν αστυνομικό.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η 19χρονη καταγγέλλουσα σήμερα το πρωί έδωσε κατάθεση, τρίτη κατά σειρά. Στο πλαίσιο της ανάκρισης, η νεαρή γυναίκα ρωτήθηκε εάν απειλήθηκε, εάν δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την επαφή, εάν οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι δεν ήθελε και εάν αντιστάθηκε. Η 19χρονη φέρεται να απάντησε αρνητικά σε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά όπως φέρεται να είπε, ένιωσε φόβο επειδή οι αστυνομικοί οπλοφορούσαν και παρότι η πόρτα ήταν ανοιχτή και μπορούσε να φύγει εκείνη είχε «παγώσει».

Τέλος, η κοπέλα φέρεται να κατέθεσε ότι δεν είπε τίποτα σε κανέναν, γιατί ντρεπόταν και φοβόταν.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: «Ο Μίχος με πήγαινε σε οίκο ανοχής, με έβαζε να "βλέπω" μέχρι πέντε άνδρες» κατέθεσε η ανήλικη

Πολιτική κρίση στη Βρετανία: Ο Τζέρεμι Χαντ θεωρείται πλέον «ντε φάκτο» πρωθυπουργός

Δώρα Τσαμπάζη: Tο συγκινητικό μήνυμά της για την ημέρα γενεθλίων του Αλέξανδρου Νικολαΐδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης