Θεσσαλονίκη: Φοιτητής έπεσε στο κενό από την αίθουσα τρίτου ορόφου της Νομικής

Θεσσαλονίκη: Φοιτητής έπεσε στο κενό από την αίθουσα τρίτου ορόφου της Νομικής

Είχε τις αισθήσεις του όταν παρελήφθη από το ΕΚΑΒ - Η κατάσταση της υγείας του προς το παρόν χαρακτηρίζεται σταθερή - Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

thessalonikis
Σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σημερα το μεσημέρι, μπροστά στα μάτια φοιτητών, στο ΑΠΘ με έναν φοιτητή να πέφτει από τον τρίτο όροφο της Νομικής Σχολής όπου παρακολουθούσε μάθημα.

Ο νεαρός δευτεροετής φοιτητής, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στη voria.gr, βρισκόταν εντός αίθουσας στον τρίτο όροφο της ΝΟΠΕ, σε μάθημα που αφορούσε το Ενοχικό Δίκαιο και το οποίο δίδασκε καθηγήτρια.

thessaloniki-


Όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, εντός της αίθουσας του μαθήματος επικρατούσε συνωστισμός, με τους φοιτητές να κάθονται ακόμη και στους διαδρόμους αλλά και στα περβάζια παραθύρων ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν.

«Δεν άργησε να γίνει το κακό. Οι φοιτητές το είχαν επισημάνει στη διοίκηση του τμήματος ότι υπάρχουν υπεράριθμοι στα μαθήματα. Ήμουν δίπλα του όταν έπεσε και σοκαριστήκαμε όλοι, νομίζαμε ότι έπεσε κάποια τσάντα αρχικά αλλά μετά το αντιληφθήκαμε», δηλώνει συγκλονισμένος ένας φοιτητής  στη voria.gr.

thessaloniki
thessalonikii


Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 14:30 το μεσημέρι και στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο φοιτητής διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Όταν παρελήφθη από το ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις του και η εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του προς το παρόν χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή.
Ειδήσεις σήμερα:

Σε 8 μήνες 300 παιδιά κακοποιήθηκαν σεξουαλικά στην Ελλάδα

Λις Τρας: Τα τέσσερα σενάρια για την επόμενη μέρα στη Βρετανία

Δολοφονία 12χρονης στη Γαλλία: Ήταν η εκδίκηση προς τη μητέρα του κοριτσιού το κίνητρο της Αλγερινής;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης