Κοζάνη: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 17χρονο - Τον χτυπούσαν με μπουνιές στο κεφάλι
Είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα, για να λύσουν... προσωπικές διαφορές - Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ακινητοποίησε τους νεαρούς δράστες
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στο 3ο Γυμνάσιο, όταν ανήλικος δέχθηκε επίθεσηαπό 17χρονους.
Δύο ανήλικοι -αλβανικής καταγωγής- έστησαν καρτέρι σε συνομήλικο προκειμένου να λύσουν τις… διαφορές τους, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας kozanilife.gr.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο 17χρονοι επιτέθηκαν στον συνομήλικό τους, την ώρα που το παιδί είχε τελειώσει την προπόνηση και φαίνεται να τον χτύπησαν στο κεφάλι. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, είδαν να χτυπούν τον νεαρό -ελληνικής καταγωγής- με μπουνιές στο κεφάλι.
Οι ανήλικοι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ εκείνη την ώρα στο σημείο βρέθηκε αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και, αφού είδε το περιστατικό, παρενέβη και ειδοποίησε τις Αρχές.
Οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, από όπου θα ακολουθήσουν τις περαιτέρω απαραίτητες διαδικασίες.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.