Θήβα; Τρεις συλλήψεις για αιματηρή συμπλοκή σε οικισμό Ρομά στο Πυρί

Θήβα; Τρεις συλλήψεις για αιματηρή συμπλοκή σε οικισμό Ρομά στο Πυρί

Οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους σε συνολικά 59 άτομα, ώσπου να καταλήξουν στους υπεύθυνους του επεισοδίου

Pyri-Thiva-efodos
Έβγαλε «λαβράκια» και μάλιστα πολλά η αιφνιδιαστική επιχείρηση που πραγματοποίησαν δεκάδες αστυνομικοί από υπηρεσίες της Βοιωτίας στον οικισμό των Ρομά στο Πυρί Θηβών λίγο μετά τις 6 το πρωί της Πέμπτης, καθώς έπεσαν στα χέρια τους τρεις από τους δράστες της αιματηρής συμπλοκής που έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου και ένας φυγόποινος.

Οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους σε 59 άτομα, από τα οποία προσήχθησαν 12 και συνελήφθησαν τέσσερα. Μεταξύ αυτών ήταν οι τρεις Ρομά που συμμετείχαν στην ένοπλη συμπλοκή το μεσημέρι της 15ης Σεπτεμβρίου μέσα στον οικισμό, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Θηβών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Μάλιστα, ένας από τους συλληφθέντες και τέσσερις συνεργοί του που δεν εντοπίστηκαν ταυτοποιήθηκαν και ως δράστες της κλοπής που είχε γίνει την ίδια ημέρα από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, σε περιοχή της Θήβας.

Ο τέταρτος που συνελήφθη είναι ένας Ρομά σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θηβών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή περιορισμού οκτώ ετών σε ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων, για σύσταση συμμορίας, ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, απλή σωματική βλάβη και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, που διέπραξε στην περιοχή κοντά στον οικισμό στο διάστημα από τις 26 Οκτωβρίου 2019 ως τις 17 Ιανουαρίου του 2020. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Αποδόμησε τη ρητορική Ερντογάν, έθεσε τις «κόκκινες» γραμμές και «μίλησε» στον τουρκικό λαό

Ουκρανία: «Fake» δημοψηφίσματα για τη Δύση, σε τροχιά προσάρτησης η Μόσχα: Κίνδυνο Γ’ Παγκοσμίου «βλέπουν» στη Γερμανία

Ενεργειακή κρίση: Η Ρεβυθούσα, το μικρό νησί του Σαρωνικού που παίζει στρατηγικό ρόλο στην ενεργειακή ασφάλεια της χώρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης