Ο… γυναικολόγος φαίνεται ότι ήταν η αιτία για τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε νεαρό ζευγάρι με αποτέλεσμα ο άνδρας να σπάσει τζαμαρία και να τραυματιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν όταν ο 25χρονος άνδρας, με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου, έμαθε ότι η 18χρονη γυναίκα του επισκέφθηκε γυναικολόγο, για να μάθει αν είναι έγκυος.
Η επίσκεψη της 18χρονης στον γιατρό έγινε χωρίς να το γνωρίζει ο νεαρός σύζυγος με αποτέλεσμα, μόλις το έμαθε, να ξεσπάσει άγριος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Θερίσου με τον άνδρα να χτυπάει με δύναμη την τζαμαρία σε είσοδο πολυκατοικίας και να τραυματίζεται σοβαρά στα χέρια. Η υλική ζημιά στην τζαμαρία ανέρχεται περίπου στα 500 ευρώ.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 25χρονο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.
Ταυτόχρονα αστυνομικοί του Α’ ΑΤ Ηρακλείου, που βρέθηκαν στην περιοχή, ερεύνησαν την υπόθεση και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλα έγιναν για την επίσκεψη στο γυναικολόγο.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους