ViaLider, το κορυφαίο δίκτυο ελαστικών στην Ελλάδα

ViaLider, το κορυφαίο δίκτυο ελαστικών στην Ελλάδα

Η διαδικασία της επιλογής ελαστικών δεν είναι απλή υπόθεση. Στα χέρια των ειδικών όμως, γίνεται μια συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης και φροντίδας του οχήματός σας.

963X541_vialider_KV

Sponsored Content

Η διάρκεια ζωής και η απόδοση των ελαστικών έχουν άμεση συνάρτηση με τον σχεδιασμό τους, την χρήση τους, τις καιρικές συνθήκες, και τους δρόμους. Σε κάθε περίπτωση όμως, μετά από πέντε χρόνια χρήσης, θα πρέπει να ελέγχονται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο από κάποιον επαγγελματία, ενώ η δεκαετία είναι το ανώτατο όριο χρήσης

Όταν έρθει η ώρα για αλλαγή ελαστικών θα πρέπει να απευθυνθείτε κάπου όπου θα νιώθετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη, όπως τα καταστήματα ελαστικών του δικτύου ViaLider. Ένα δίκτυο που συγκεντρώνει τους κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών και όπου μπορείτε να βρείτε ελαστικά τεχνολογίας-αιχμής, που σας διασφαλίζουν επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες οδήγησης.

Δίκτυο ViaLider

Τι είναι το δίκτυο ViaLider
Το δίκτυο ViaLider ξεκίνησε στην Ισπανία το 1996 όταν η Michelin Ισπανίας δημιούργησε ένα δίκτυο με τα καλύτερα καταστήματα ελαστικών στην Ισπανική αγορά. Το δίκτυο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει τη δραστηριότητά του έως σήμερα.

Κλείσιμο
Στην Ελλάδα συγκεντρώνει τους κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών στην Ελλάδα, με κοινή αποστολή να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και στους επαγγελματίες οδηγούς.

Η Michelin απο το 2018 έχει ξεχωρίσει τα κορυφαία & ποιοτικότερα καταστήματα ελαστικών στην ελληνική αγορά δημιουργώντας το δίκτυο ViaLider που αποτελείται απο 40 Σημεία Πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Το δίκτυο των καταστημάτων βρίσκεται στο www.vialider.gr.

Στα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, που καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας, εξειδικευμένοι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες κάθε οδηγού, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ποιοτικά προϊόντα από όλες τις γκάμες, ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές υπηρεσίες, ενημερώνονται με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση του οχήματός τους και λαμβάνουν πλήρη αναφορά για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν (έλεγχος φρένων, αμορτισέρ, πίεσης, λαδιών, φίλτρων αέρα και βενζίνης).


Μια νέα εμπειρία
Όραμα των ανθρώπων του ViaLider είναι να μετατρέψουν την επίσκεψη του οδηγού σε μία μοναδική εμπειρία. Στα σημεία εξυπηρέτησης του δικτύου, οι οδηγοί μπορούν να συνομιλήσουν και να συμβουλευτούν ειδικούς, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, ενώ παράλληλα αισθάνονται ότι το όχημά τους βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.
1200x1200vialider_KV_truck


Ως μέλη του δικτύου ViaLider, κορυφαίοι μεταπωλητές ελαστικών σε όλη τη χώρα, έρχονται κοντά, δημιουργώντας μία ομάδα που μοιράζεται κοινές αξίες: κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών, επαγγελματισμό, ποιοτικές υπηρεσίες και απόλυτη διαφάνεια.


Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα
Αυτά που ξεχωρίζουν τα καταστήματα ViaLider από τα υπόλοιπα σημεία πώλησης ελαστικών είναι ότι:

◦ Όλα τα καταστήματα ViaLider έχουν λάβει πιστοποίηση απο τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποιήσεων TUV Austria Hellas ως προς την τεχνική τους κατάρτιση, τον επαγγελματισμό και τη διαφανεία τους απέναντι στον καταναλωτή
◦ Τα καταστήματα Vialider είναι πιστοποιημένα απο τη Michelin ως προς την τήρηση αυστηρών ποιοτικών πρότυπων με βάση τα οποία θεωρεί ο όμιλος Michelin ότι πρέπει να λειτουργεί ένα σημείο πώλησης ελαστικών
◦ Η Michelin προσφέρει πλήρη υποστήριξη στα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, με συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση πάνω στις νεότερες τεχνικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, με σκοπό να ενισχύσει την προστιθέμενη αξία που απολαμβάνουν οι καταναλωτές.

• Οι παραπάνω ενέργειες εγγυώνται την εξυπηρέτηση των καταναλωτών με αξιόπιστο & απολύτως επαγγελματικό τρόπο παρέχοντάς την υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτηση που μπορεί να λάβει ένας καταναλωτής σε ένα κατάστημα πώλησης ελαστικών

Όλα τα καταστήματα του δικτύου ViaLider έχουν δραστηριότητα σε ελαστικά επιβατικών οχημάτων, SUV, ελαφρών φορτηγών & κάποια απο αυτά έχουν δραστηριότητα και σε ελαστικα φορτηγών οχημάτων & λεωφορείων.

Μπορείτε να βρειτε το πλησιέστερο κατάστημα μέσα απο το site του δικτύου https://www.vialider.gr/dealer-locator.

1241x484_vialider_KV2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης