Στα ίχνη... ατζαμή ληστή τράπεζας στην Πάτρα η Αστυνομία

Στα ίχνη... ατζαμή ληστή τράπεζας στην Πάτρα η Αστυνομία

O εμφανώς ερασιτέχνης κακοποιός άφησε πίσω στοιχεία  που ίσως οδηγήσουν στην ταυτοποίησή του

peripoliko_
Μούσκεμα τα έκανε ένας εμφανώς... ερασιτέχνης κακοποιός ο οποίος εισέβαλε στις 8.30 το πρωί της Τρίτης στο υποκατάστημα της Alpha bank στη συμβολή των οδών Ακρωτηρίου και Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάτρα και κατάφερε να το ληστέψει, παρ' όλο που... έτρεμε σαν ψάρι!

Μέσα στον πανικό του, όμως, άφησε πίσω του στοιχεία που ίσως αποδειχθούν πολύτιμα στην έρευνα για την ταυτοποίησή του! Ο άγνωστος προς το παρόν δράστης μπήκε στην τράπεζα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με περούκα και καπέλο, ενώ φορούσε και γάντια. Πλησίασε φανερά ταραγμένος τον ταμία, τον απείλησε με ένα όπλο και τον υποχρέωσε να του δώσει όσα χρήματα είχε στο γκισέ.

Αφού άρπαξε περίπου 1.500 ευρώ, ο ληστής βγήκε από το υποκατάστημα και επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε συνεργός του, με την οποία διέφυγαν. Όμως, ξέχασε μέσα στην τράπεζα ένα... μπουκάλι νερό που κρατούσε και πλέον εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό!

Σαν να μην έφτανε αυτό, η οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν εγκαταλελειμμένη τη μηχανή των ληστών που είχε κλαπεί προ ημερών και εκτιμούν ότι είναι ζήτημα χρόνου να ταυτοποιηθούν.






Ειδήσεις σήμερα:

Ατύχημα στο Allou Fun Park: «Η αδερφή μου νοσηλεύεται με διάσειση, δεν είναι σε θέση να μας μιλήσει»

Μεγάλη ληστεία στην λαχαναγορά του Ρέντη - Έφυγαν με πάνω από 100.000 ευρώ

Πέθανε ο σκηνοθέτης της «Εμμανουέλας» Ζιστ Ζεκέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης