Ατύχημα στο Allou Fun Park: «Η αδερφή μου νοσηλεύεται με διάσειση, δεν είναι σε θέση να μας μιλήσει»

Ατύχημα στο Allou Fun Park: «Η αδερφή μου νοσηλεύεται με διάσειση, δεν είναι σε θέση να μας μιλήσει»

«Είναι σοκαρισμένη, δεν την πιέζουμε καθόλου, είναι στο πλευρό της οι γονείς μας κι αυτό που προέχει είναι να γίνει καλά μαζι με τα άλλα παιδιά»

lounapark12
Για το ατύχημα σε παιχνίδι με βάρκες στο Allou Fun Park που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις νέοι, μίλησε στο protothema.gr ο αδερφός μιας εκ των τραυματιών.

«Η αδερφή μου νοσηλεύεται με διάσειση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, δεν είναι σε θέση να μας μιλήσει για το ατύχημα στο Λούνα Παρκ αυτή τη στιγμή. Γι αυτό κι εμείς γνωρίζουμε λίγα πράγματα. Είναι σοκαρισμένη, δεν την πιέζουμε καθόλου, είναι στο πλευρό της οι γονείς μας κι αυτό που προέχει είναι να γίνει καλά μαζι με τα άλλα παιδιά να γίνουν καλά ώστε να φύγουν γρήγορα από το νοσοκομείο», λέει ο αδερφός της 22χρονης κοπέλας.

Υπενθυμίζεται ότι από το ατύχημα τραυματίστηκαν ακόμη τρία άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ένας 24χρονος έχει υποστεί ρήξη σπλήνας, ενώ μία κοπέλα 21 ετών έχει διασωληνωθεί με σοβαρές κακώσεις στον θώρακα. Επίσης ένας έλαβε χθες βράδυ τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές εικόνες του protothema.gr, το ατύχημα συνέβη στο παιχνίδι La isla όταν η βάρκα δεν έκοψε ταχύτητα, εκσφενδονίζοντας τους τέσσερις επισκέπτες πάνω σε θάμνους. Η φωτογραφία που δημοσιεύει το protothema δείχνει το σημείο του ατυχήματος. Οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ απαντούν ότι η βάρκα της φωτογραφίας δεν είναι η επίμαχη που εμπλέκεται στο συμβάν.

alou-4
alou-1
alou-2
alou-3
Κλείσιμο


Συγκεκριμένα το παιχνίδι La Isla αποτελείται από ξεχωριστά βαγόνια-βάρκες χωρητικότητας έως τεσσάρων ατόμων. Οι βάρκας κινούνται πάνω σε ράγες, οι οποίες φτάνουν σε ύψος τα 15 μέτρα. Στη συνέχεια πέφτουν απότομα στο νερό όπου και φρενάρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού, η στάθμη του νερού δεν ήταν στα προβλεπόμενα όρια και το βαγόνι των τεσσάρων νέων βγήκε από τις ράγες με αποτέλεσμα όλοι να τραυματιστούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν υπάρχει ζώνη ασφαλείας καθώς θεωρείται ένα από τα πιο ακίνδυνα στο χώρο του Allou Fun Park.

Οι επισκέπτες του λούνα παρκ κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο χώρο και ερεύνησε το περιστατικό του ατυχήματος προχωρώντας μάλιστα σε δύο προσαγωγές: αυτή του υπεύθυνου βάρδιας του πάρκου αλλά και του νόμιμου εκπροσώπου.

Ειδήσεις σήμερα:

Εξοικονόμηση ενέργειας στο Δημόσιο: Μπλόκο σε προσλήψεις και κονδύλια για τους «σπάταλους φορείς»

Η Ζαχάροβα περιγέλασε την ανάδειξη της Τρας στην πρωθυπουργία του Ηνωμένου Βασιλείου

H Σαουδική Αραβία απαιτεί από το Netflix την αφαίρεση περιεχομένου που παραβιάζει τις ισλαμικές αξίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης