Τραγωδία στο Γαλαξίδι: Νεκροί 21χρονη και 24χρονος σε τροχαίο
Tο Ι.Χ στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα, άγνωστο πώς, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο
Ένα τραγικό περιστατικό όπου δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου -λίγο μετά τις 06.00- στο 20ο χλμ Ιτέας-Αντιρρίου κοντά στο Γαλαξίδι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ του lamianow.gr, το Ι.Χ στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα, άγνωστο πως, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τα δύο νεαρά παιδιά να χάσουν την ζωή τους ακαριαία…
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μια 21χρονη κοπέλα η οποία φοιτούσε σε πανεπιστημιακό ίδρυμα της περιοχής και έναν 24χρονο από την περιοχή του Γαλαξιδίου. Η γνωστοποίηση του τραγικού συμβάντος βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.