Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έπαιξα έχοντας μάθει δέκα λεπτά πριν ότι έφυγε ο αδελφός μου»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έπαιξα έχοντας μάθει δέκα λεπτά πριν ότι έφυγε ο αδελφός μου»

«Γιατί για δυο ώρες να μη σταματήσεις τον πόνο;» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός 

Bourdoumis
Ο Αλεξάνδρος Μπουρδούμης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στις δυσκολότερες στιγμές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει καθ' όλη τη διάκρεια της καριέρας του.

Με αφορμή την παράσταση Mamma Mia, ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ζωής του. 
Ξεκινώντας τη συνέντευξη ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σχολίασε πως ξεπερνά ένας νέος και φιλόδοξος ηθοποιός τον εγωισμό του και αφιερώνεται στην υποκριτική, ενώ μίλησε και για τις δικές του σκέψεις στα πρώτα επαγγελματικά του βήματα:

«Όταν αντιληφθεί ότι αυτή η δουλειά είναι μαραθώνιος και ότι πολλές φορές μπορεί αν χρειαστεί να πέσεις και να ξανά σηκωθείς. Όταν αντιληφθεί ότι δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για να γίνουμε πρωταγωνιστές αλλά ότι όλοι είμαστε πολύτιμα μηχανήματα μιας τεράστιας μηχανής που, για να δουλέψει, πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι μαζί».
Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζουν οι ηθοποιοί, όταν ενώ έχουν βιώσει μία απώλεια αναγκάζονται να βρεθούν επί σκηνής: «Είχε πει κάποτε ο πολύ αγαπημένος Βασίλης Τσιβιλίκας ότι το θέατρο είναι σαν μια μεγάλη κολυμπήθρα. Μπαίνουμε κάθε βράδυ μέσα σε αυτή και στη συνέχεια βγαίνουμε καθαροί και λυτρωμένοι απ’ όλα. Όλοι έχουμε παίξει σε δύσκολες στιγμές». 

«Αλίμονο, άνθρωποι είμαστε. Κι εγώ έπαιξα έχοντας μάθει δέκα λεπτά πριν ότι έφυγε ο αδελφός μου! Όμως, πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει; Θα τιναζόταν μια ολόκληρη παράσταση στον αέρα; Από την άλλη μεριά – αν μπορείς και είσαι σε θέση να παίξεις – γιατί να μην παίξεις; Γιατί για δυο ώρες να μη σταματήσεις τον πόνο;
».

Ειδήσεις σήμερα:

Σκληρή απάντηση Θεοδωρικάκου στον Σοϊλού - «Η Τουρκία εργαλοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους»

To ΥΠΕΝ διερευνά τα περιστατικά θανάτωσης αρκούδων στη Φλώρινα

Νέες καταγγελίες κατά του R. Kelly - Έκανε σεξ με την ανήλικη βαφτιστήρα του «εκατοντάδες φορές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης