Έβλεπαν «νταή» οδηγό να χτυπά γυναίκα οδηγό μοτοσικλέτας στη Θεσσαλονίκη και δεν αντιδρούσαν

Έβλεπαν «νταή» οδηγό να χτυπά γυναίκα οδηγό μοτοσικλέτας στη Θεσσαλονίκη και δεν αντιδρούσαν

Απίστευτο περιστατικό βίας αλλά και αδιαφορίας από δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες

peripoliko
Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν ένας «νταής» οδηγός αυτοκινήτου, κατέβηκε από το όχημά του και επιτέθηκε σε μία γυναίκα οδηγό μοτοσυκλέτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν περίπου στις 2.30 το μεσημέρι, επί της οδού Εγνατία, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου. Για άγνωστο λόγο, η γυναίκα που οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα φέρεται αρχικά να είχε σύντομη λογομαχία με τον οδηγό του λευκού αυτοκινήτου. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο δεύτερος κατέβηκε από το όχημά του και αφού πρώτα διαπληκτίστηκε μαζί της, στη συνέχεια την χτύπησε με σφαλιάρα στο πρόσωπο.

Το συμβάν σημειώθηκε μπροστά σε δεκάδες περαστικούς και διερχόμενους οδηγούς που έβλεπαν όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους, ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεν αντέδρασε κανείς. Η γυναίκα, παρά την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε, κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας και την μάρκα του αυτοκινήτου του οδηγού που της επιτέθηκε και ειδοποίησε την αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις αναζητήσεις που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην ευρύτερη περιοχή, ο οδηγός δεν εντοπίστηκε, μέχρι αυτήν την ώρα. Η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς πως ο άντρας την χτύπησε στο πρόσωπο και πως σκοπεύει να καταθέσει μήνυση για το συμβάν, ενώ αποχώρησε ταραγμένη από το σημείο δίχως να χρειαστεί ιατρική φροντίδα για το χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο.




Ειδήσεις σήμερα:

Aλ Ζαουάχρι: Ο Αιγύπτιος γιατρός που έγινε ο Νο1 καταζητούμενος τρομοκράτης

Η Μόσχα κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι «αποσταθεροποιούν τον κόσμο» για την ένταση Κίνας - Ταϊβάν

Μητσοτάκης από Κεφαλονιά: Βαίνουμε προς μια τουριστική περίοδο, καλύτερη και από αυτή του 2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης