Καιρός: Βροχές και καταιγίδες αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Τοπικά έντονα θα είναι τα φαινόμενα σε τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Ανατολικής Στερεάς – Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ηπειρωτικά

vroxi2
Βροχές και καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με εξαίρεση τα νότια – νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα. Μάλιστα, τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα και επίμονα σε τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Ανατολικής Στερεάς.

Οι καταιγίδες στο βορειοανατολικό Αιγαίο και στη Δυτική Στερεά είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους. Στα υπόλοιπα τμήματα αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές στην Κρήτη. Δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες θα επικρατήσουν τοπικά στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 31, στην Ήπειρο από 10 έως 30 βαθμούς, στην Θεσσαλία από 11 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 27-28 βαθμούς, στις Κυκλάδες από 19 έως 28-29, στην Κρήτη από 15 έως 30-32 και τα Δωδεκάνησα από 19 έως 32-33.

Βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6-7 Μποφόρ στο Ιόνιο και έως 4-5 και τοπικά έως 6 Μποφόρ στο Αιγαίο.

Κλείσιμο
Στην Αττική αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ και στα ανατολικά έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα μετά τις απογευματινές ώρες σταδιακά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 25 βαθμούς.


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 18.948 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, 101 οι διασωληνωμένοι και 22 θάνατοι


Συγκλονισμένη η Ιαπωνία θρηνεί για τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε


Οι «ποντικοί» της Μυκόνου αυτή τη φορά «χτύπησαν» Γεωργιανό επιχειρηματία και πήραν κοσμήματα αξίας €90.000
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης