Οι «ποντικοί» της Μυκόνου αυτή τη φορά «χτύπησαν» Γεωργιανό επιχειρηματία και πήραν κοσμήματα αξίας €90.000

Οι «ποντικοί» της Μυκόνου αυτή τη φορά «χτύπησαν» Γεωργιανό επιχειρηματία και πήραν κοσμήματα αξίας €90.000

Μπήκαν σε πολυτελή βίλα την ώρα που απουσίαζε και την άδειασαν - Μια ώρα μόνο έλειψα, λέει  στο protothema.gr ο επιχειρηματίας

mikonos_klopi
Μια ακόμη κλοπή σε βίλα του νησιού καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου και οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της.

Το νέο συμβάν που φέρνει στο φως το protothema.gr έλαβε χώρα σε πολυτελή βίλα στην περιοχή του Κούνουπα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 6 Ιουλίου μεταξύ 22.50 και 00.50.

Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ο Γεωργιανός επιχειρηματίας που είναι CEO εταιρείας που  χρηματοδοτεί νεοφυείς επιχειρήσεις, είχε βγει βόλτα στο νησί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του, όπως ανέφερε ο ίδιος στις αστυνομικές Αρχές. Μέσα σε αυτά τα 60 λεπτά άγνωστος ή άγνωστοι δράστες κατάφεραν να εισβάλουν στο εσωτερικό της βίλας παραβιάζοντας ένα παράθυρο του σπιτιού. Μπήκαν στις κρεβατοκάμαρες και σε μια απ’ αυτές, εντόπισαν έναν μικρό θησαυρό: Κοσμήματα αξίας 90.000 ευρώ, όπως κατέθεσε την επόμενη μέρα στην Ασφάλεια Μυκόνου, ο 35χρονος Γεωργιανός επιχειρηματίας.

Ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr επιβεβαίωσε το περιστατικό, λέγοντας ότι άνδρες της αστυνομίας έχουν πάρει φωτογραφίες και αποτυπώματα και πως ευελπιστούν ότι θα βρεθούν τα κλοπιμαία. Κατά δήλωση του επιχειρηματία, τα αφαιρεθέντα πολύτιμα αντικείμενα δεν ήταν ασφαλισμένα.






Ειδήσεις σήμερα:

Θεοδωρικάκος: Αυξάνουμε το όριο για τη νυχτερινή αμοιβή των αστυνομικών

Δύο σφαίρες από αυτοσχέδιο όπλο έκοψαν το νήμα της ζωής του Σίνζο Άμπε

Μάλια: Ξανάσμιξε με την κόρη του ο 62χρονος Βρετανός - «Τους έλεγα από την αρχή ότι όλο αυτό ήταν αθώο»




...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης