Αποφυλακίζεται ο Βρετανός που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της κόρης του - Τι έδειξε ο έλεγχος του γενετικού υλικού

Αποφυλακίζεται ο Βρετανός που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της κόρης του - Τι έδειξε ο έλεγχος του γενετικού υλικού

Tο σπέρμα που βρέθηκε στα ρούχα της γυναίκας δεν ταυτοποιείται με αυτό του πατέρα της

VRETANOS_MALIA
Εκτός φυλακής αναμένεται να βρεθεί, τις επόμενες ώρες ο 70χρονος Βρετανός που είχε συλληφθεί και είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος, για τον βιασμό της 34χρονης κόρης του, ενώ έκαναν διακοπές στα Μάλια.




Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο 70χρονος αποφυλακίζεται με διάταξη της αρμόδιας Ανακρίτριας Ηρακλείου. Η εξέλιξη αυτή, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ήρθε μετά και την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων του ελέγχου γενετικού υλικού, που έδειξε ότι το σπέρμα που βρέθηκε στα ρούχα της γυναίκας δεν ταυτοποιείται με αυτό του πατέρα της.


Το βίντεο που «έκαψε» τον πατέρα της Βρετανίδας - Φαίνεται να τη θωπεύει, εκείνη τον υπερασπίζεται

«Οι διακοπές μετατράπηκαν σε εφιάλτη», λέει η 34χρονη Βρετανίδα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία έπεσε θύμα βιασμού κατά την επίσκεψή της στα Μάλια της Κρήτης.

Μάλιστα, η ίδια μιλώντας επώνυμα στην Daily Mail, επέμενε ότι αποκλείεται να τη βίασε ο πατέρας της και ότι είναι «100% αθώος» όπως δηλώνει, ωστόσο βίντεο από κάμερες ασφαλείας δείχνουν τον πατέρα της την ώρα που επιδίδεται σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι η Τάμι Φορσάιθ κατήγγειλε ότι σύρθηκε σε θάμνους και βιάστηκε μετά από μια νυχτερινή έξοδο με κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, κατά τη διάρκεια των διακοπών με τον πατέρα της στην Κρήτη.

Το βίντεο που εξέτασε η ΕΛ.ΑΣ. στο οποίο απεικονίζεται η 34χρονη με τον πατέρα της σε μπαρ σε «απρεπή ερωτική δραστηριότητα», οδήγησε στη σύλληψη του πατέρα με την κατηγορία του βιασμού της κόρης του.

Ωστόσο, η 34χρονη Τάμι επιμένει ότι δεν ήταν ο πατέρας της που της επιτέθηκε γεγονός που επιβεβαιώνει η εξέταση DNA. «Δεν με βίασε ο πατέρας μου. Η Ελληνική Αστυνομία το γνωρίζει αυτό, αλλά μας έχουν φερθεί αποτρόπαια» τονίζει η ίδια. «Ο πραγματικός βιαστής κυκλοφορεί ακόμη στους δρόμους».

Σχετικά με το επίμαχο βίντεο, η 34χρονη αναφέρει ότι το υλικό από το μπαρ δείχνει απλώς έναν πατέρα που νοιάζεται και προσπαθεί να τη βοηθήσει να σηκωθεί. «Ήμουν τρομερά μεθυσμένη, δεν μπορούσα καλά-καλά να κουνηθώ. Απλώς προσπαθούσε να με σηκώσει, για να με πάει στο ξενοδοχείο και να με βάλει για ύπνο».

Σύμφωνα με την ίδια «η αστυνομία έκρινε από την αρχή ότι ο πατέρας μου είναι ένοχος και δεν έκαναν τίποτα για να βρουν τον πραγματικό βιαστή. Έχει έρθει η ώρα να μιλήσω ανοιχτά, ώστε να αποδοθεί Δικαιοσύνη».

Ο 70χρονος συνελήφθη στις 11 Ιουνίου, δύο ημέρες μετά την καταγγελία της Τάμι.

Δείτε βίντεο: Αποφυλακίζεται ο Βρετανός που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της κόρης του - Τι έδειξε ο έλεγχος του γενετικού υλικού
Αποφυλακίζεται ο Βρετανός που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της κόρης του - Τι έδειξε ο έλεγχος...


Ειδήσεις σήμερα:

Η Άγκυρα βγάζει τον Αύγουστο το τέταρτο γεωτρύπανο, «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»

Άγριος ξυλοδαρμός 19χρονου στον Πειραιά: Τον έδειραν με στειλιάρι επειδή πήγε για καφέ με μια φίλη του!

Οι New York Times εκθειάζουν την εντυπωσιακή αναγέννηση της Αθήνας ως τουριστικό προορισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης