Θεσσαλονίκη: Πάνω από €800.000 η λεία των διαρρηκτών που πέταξαν χρηματοκιβώτιο από τον 6ο όροφο
Μήνυση κατέθεσε σήμερα ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη - Η κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής
Χρήματα και πολύτιμα ρολόγια, εκτιμώμενης αξίας άνω των 800.000 ευρώ, φέρεται να περιλαμβάνει η λεία από τη διάρρηξη σε διαμέρισμα 6ου ορόφου στην ανατολική Θεσσαλονίκη, απ' όπου άγνωστοι "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο και το πέταξαν στο κενό για να το φορτώσουν κατόπιν σε όχημα διαφυγής.
Σήμερα ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό και την υπόθεση την ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Σύμφωνα με τον μηνυτή, επιχειρηματία, το χρηματοκιβώτιο περιείχε 300.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ οι δράστες άρπαξαν και ρολόγια, η αξία των οποίων προσδιορίζεται σε 500.000 ευρώ.
Η κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, την ώρα που ο ιδιοκτήτης απουσίαζε από το σπίτι.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους