Θεσσαλονίκη: Η 12χρονη βίωνε επί τουλάχιστον δύο χρόνια τον «εφιάλτη» της σεξουαλικής κακοποίησης στα χέρια του ηλικιωμένου συγγενούς της

Θεσσαλονίκη: Η 12χρονη βίωνε επί τουλάχιστον δύο χρόνια τον «εφιάλτη» της σεξουαλικής κακοποίησης στα χέρια του ηλικιωμένου συγγενούς της

Ο 73χρονος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της στο σπίτι του, αλλά και σε μία αποθήκη που διατηρούσε - Η ανήλικη αντιλήφθηκε ότι οι ενέργειές του δεν ήταν φυσιολογικές, κατά τη διάρκεια μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στο σχολείο - Εκμυστηρεύτηκε σε εκπαιδευτικό όσα ζούσε από την ηλικία των 10 ετών

ασελγεια
Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία 12χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία αποκάλυψε ότι ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από πρόσωπο του συγγενικου της περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη φέρεται να μίλησε για τον "εφιάλτη" που ζούσε σε εκπαιδευτικό του σχολείου της, η οποία αντιλήφθηκε γρήγορα ότι πρόκειται για σοβαρή καταγγελία και κινήθηκε άμεσα.

Όπως ανέφεραν στο protothema.gr αστυνομικές πηγές, η υπόθεση αντιμετωπίζεται από την πρώτη στιγμή ως ιδιαίτερα σοβαρή και έχει περάσει στα χέρια της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Μέσα από καταθέσεις οι έμπειροι αστυνομικοί προσπαθούν να ξετυλίξουν το "κουβάρι" της υπόθεσης και πολύ γρήγορα αναμένεται να πέσει "φως" και να υπάρξουν εξελίξεις.

Τουλάχιστον δύο χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά την μαθήτρια ο ηλικιωμένος

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, η ανήλικη αποκάλυψε ότι ένας 73χρονος άντρας, ο οποίος είναι άντρας της αδελφής του παππού της, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια, από όταν δηλαδή η μαθήτρια ήταν 10 ετών.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ηλικιωμένος άντρας ικανοποιούσε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του και προέβαινε σε ασελγεις πράξεις εις βάρος της ανήλικης μέσα στο σπίτι που έμενε και σε αποθήκη που διατηρούσε σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Το 12χρονο παιδί φέρεται να αντιλήφθηκε ότι ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατά τη διάρκεια του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που παρακολουθούσε στο σχολείο του και στη συνέχεια να μίλησε για όσα ζούσε στην εκπαιδευτικό του σχολείου.

Σημειώνεται ότι βάρος του 73χρονου δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς οι πράξεις τελέστηκαν σε προγενέστερο χρόνο και έχει παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία, ωστόσο σχηματίστηκε δικογραφία.

Η 12χρονη κλήθηκε να καταθέσει στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, παρουσία παιδοψυχολόγου.

Ειδήσεις σήμερα:

«Η αντικατασκοπεία δεν έχει νόημα, τα επιτελεία είναι ελβετικό τυρί», εξερράγη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Πυροβόλησε τη σύζυγό του στο στήθος με την καραμπίνα - Τι λέει η ιατροδικαστική έκθεση για την 59χρονη στη Δράμα

Έπεσαν οι υπογραφές για το καζίνο στο Ελληνικό – Επένδυση άνω του 1 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης