Προκάλεσε κι άλλο επεισόδιο ο «νταής» χασάπης στο Ηράκλειο!

Προκάλεσε κι άλλο επεισόδιο ο «νταής» χασάπης στο Ηράκλειο!

Ο 42χρονος βρέθηκε με χειροπέδες για μια ακόμη φορά, μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του υπάλληλός του

xeiropedes_agrio_js
Λίγους μήνες έμεινε... φρόνιμος ο γνωστός κρεοπώλης που έχει προκαλέσει πλήθος επεισόδια στο Ηράκλειο, αλλά άρχισε πάλι τις βιαιότητες με αποτέλεσμα να βρεθεί με χειροπέδες για μια ακόμη φορά, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε βάρος του μία υπάλληλός του!

Η 46χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 42χρονος κρεοπώλης την εξύβρισε και την έσπρωξε βίαια μέσα στο κατάστημα όπου εργαζόταν στην 62 Μαρτύρων, το περασμένο Σάββατο. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον... ζόρικο καταστηματάρχη, αλλά τον βρήκαν την Κυριακή, οπότε τον συνέλαβαν και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για βιαιοπραγία και εξύβριση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Η πρώτη φορά που απασχόλησε τις αρχές ο «νταής» κρεοπώλης, ήταν στις 16 Οκτωβρίου του 2021, όταν χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι έναν 46χρονο πελάτη που διαμαρτυρήθηκε επειδή η τιμή του κρέατος που επιθυμούσε δεν ήταν της ταμπέλας κι έπειτα τον ακολούθησε και τον χτύπησε με την πόρτα του αυτοκινήτου του τη στιγμή που έμπαινε σε αυτό, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι! Μάλιστα, προκάλεσε και ζημιές στο αυτοκίνητο.

Μόλις δυο ημέρες μετά, στις 19 Οκτωβρίου, μια υπάλληλός του που ήταν διαζευγμένη και έγκυος επτά μηνών τον κατήγγειλε ότι πλαστογράφησε την υπογραφή της και άλλων δύο συνάδελφων της σε χαρτί που ανέγραφε ότι υπέβαλαν «οικειοθελή παραίτηση»! Μάλιστα, την 1η Δεκεμβρίου επιτέθηκε σε έναν πρώην υπάλληλό του, ο οποίος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά από το κρεοπωλείο και προκάλεσε ζημιές στο όχημα, χωρίς συγκεκριμένο λόγο!

Η τελευταία φορά που είχε συλληφθεί ο «νταής» χασάπης ήταν στις 21 Δεκεμβρίου του 2021, όταν επιτέθηκε με μπαλτά (!) βρίζοντας και απειλώντας κατά του αδελφού ενός πρώην εργαζομένου του έξω από το κατάστημά του.


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με νεκρό ζευγάρι στη Δράμα - Τους βρήκε η κόρη τους

Νεκρές βρέθηκαν τρεις αδελφές και τα παιδιά τους σε πηγάδι στην Ινδία - Συγκλονίζει η ιστορία τους

Αυτοκτονία γυμναστή: Έτοιμη να καταθέσει η 50χρονη γυναίκα «αράχνη» - Ζητά άρση του τραπεζικού της απορρήτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης