Σε καταγγελία στην αστυνομία προχώρησε ένας θαμώνας νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης ο οποίος ισχυρίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου, του σέρβιραν... χλωρίνη αντί για νερό, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 43χρονος άνδρας που είχε βγει με την παρέα του για να διασκεδάσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, υποστηρίζει στην καταγγελία του ότι ένιωσε έντονο καύσιμο και αδιαθεσία μόλις ήπιε από ποτήρι στο οποίο είχε βάλει νερό από εμφιαλωμένο μπουκάλι.
Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και είπε στους γιατρούς ότι αισθάνθηκε πως κατανάλωσε καυστική ουσία.
Ο 43χρονος προχώρησε σε καταγγελία στο Α.Τ. Λευκού Πύργου και, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι αντί για νερό... του σέρβιραν χλωρίνη.
Για το περιστατικό συνελήφθη ένας 55χρονος προσωρινά υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco