Λάρισα: «Γκρέμισαν» βιτρίνα μίνι μάρκετ για να κλέψουν αναψυκτικά

Λάρισα: «Γκρέμισαν» βιτρίνα μίνι μάρκετ για να κλέψουν αναψυκτικά

Οι Αρχές εξασφάλισαν βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του καταστήματος που έχουν καταγράψει τους δράστες και η έρευνα για την ταυτοποίησή τους βρίσκεται σε εξέλιξη

peripoliko_police_art
Μετά το πασχαλινό γλέντι ήθελαν... αναψυκτικά άγνωστοι που βρήκαν κλειστά όλα τα μαγαζιά στην περιοχή Κόκκινο Νερό της Λάρισας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας του Πάσχα. Έτσι, δεν δίστασαν να “γκρεμίσουν”την τζαμαρία ενός μίνι μάρκετ για να τα κλέψουν!

Η... θορυβώδης διάρρηξη ξεσήκωσε τους κατοίκους της περιοχής, όμως ώσπου να βγουν τα μπαλκόνια τους για να δουν τι είχε συμβεί, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί παίρνοντας μαζί τους διάφορα προϊόντα, κυρίως φιάλες με αναψυκτικά. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, που ενημερώθηκε για την κλοπή, διαπίστωσε ότι οι εισβολείς δεν είχαν πειράξει τα χρήματα που βρίσκονταν στην ταμειακή μηχανή.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Τεμπών που ανέλαβαν την προανάκριση, εξασφάλισαν βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του καταστήματος που έχουν καταγράψει τους δράστες και η έρευνα για την ταυτοποίησή τους βρίσκεται σε εξέλιξη.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με συμπλοκές ανηλίκων στον Εύοσμο – Βίντεο ντοκουμέντο

Καιρός: Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς - Πού θα βρέξει

Πώς έδρασαν οι εκτελεστές του «θείου Τζο» - Το σχέδιο των δραστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης