Ζάκυνθος: Αλλοδαπός γρονθοκόπησε άγρια δυο αστυνομικούς της ΟΠΚΕ
O αλλοδαπός συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 32 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Παράλληλα του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στο χωριό του Κοιλιωμένου, όπου ένας αλλοδαπός επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών οι οποίοι είχαν κληθεί στην περιοχή μετά από τηλεφώνημα για ξυλοδαρμό μίας γυναίκας. Στο σημείο έσπευσαν δυο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Ζακύνθουγια να επιληφθούν του συμβάντος.
Μόλις ο αλλοδαπός είδε τους δύο αστυνομικούς να φθάνουν στο σπίτι, όχι μόνο δεν ηρέμησε αλλά τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει σοβαρά στο πρόσωπο και στο σώμα. Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας ενώ οι τραυματισμένοι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείου του νησιού όπου παρέμειναν προληπτικά για νοσηλεία.
Την ίδια ώρα ο αλλοδαπός συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 32 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Παράλληλα του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς