Διαρρήκτης «ανοίγει» δύο μαγαζιά στον Πειραιά σε ένα μήνα - Βίντεο ντοκουμέντο

Διαρρήκτης «ανοίγει» δύο μαγαζιά στον Πειραιά σε ένα μήνα - Βίντεο ντοκουμέντο

Ο επιχειρηματίας που μιλά στο protothema.gr, αναγνώρισε τον κακοποιό από το βίντεο - Πριν από ένα μήνα είχε διαρρήξει το μαγαζί ενός φίλου του ο οποίος κατάφερε να τον πιάσει και να τον παραδώσει στην Αστυνομία - Αφέθηκε ελεύθερος και έβαλε στο μάτι άλλο μαγαζί

peiraias-diarriktis-arthro
Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης ενός μεζεδοπωλείου στον Πειραιά όταν είδε το μαγαζί του να έχει γίνει στόχος διαρρηκτών και μάλιστα από «γνωστό» δράστη.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το protothema.gr από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, ο επιχειρηματίας αναγνώρισε τον κακοποιό ο οποίος πριν από περίπου ένα μήνα είχε διαρρήξει το μαγαζί ενός φίλου του στην ίδια περιοχή.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης, ο οποίος φοράει ένα φούτερ με κουκούλα, να παραβιάζει την εξωτερική πόρτα του μεζεδοπωλείου, να περπατά στην αυλή και στη συνέχεια με ένα εργαλείο που έχει στα χέρια του αλλά και με το πόδι του να ανοίγει την εσωτερική πόρτα.

Διαρρήκτης «ανοίγει» δύο μαγαζιά στον Πειραιά σε ένα μήνα


Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, τρέχει στο εσωτερικό του καταστήματος και κατευθύνεται στο ταμείο. Αρπάζει τα λεφτά που υπήρχαν μέσα και ένα φορητό υπολογιστή και εξαφανίζεται.

Όπως καταγγέλλει στο protothema.gr ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα της τελευταίας διάρρηξης στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, πρόκειται για το δράστη ο οποίος είχε ξαναχτυπήσει στα τέλη Μαρτίου σε ένα άλλο κατάστημα που έχει ένας φίλος του.

Διαρρήκτης «ανοίγει» δύο μαγαζιά στον Πειραιά σε ένα μήνα


Κλείσιμο
Μάλιστα, τότε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε συλλάβει μόνος του τον κακοποιό και τον παρέδωσε στην αστυνομία. Ωστόσο, αυτός αφέθηκε ελεύθερος καθώς είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών με αποτέλεσμα ένα μήνα μετά να βάλει στο "μάτι" άλλο μαγαζί.

"25η Μαρτίου μπήκε στο μαγαζί του Γιώργου, πήρε το λάπτοπ και έφυγε. Δυο ημέρες μετά τον βρήκε στο δρόμο, τον αναγνώρισε από την κάμερα, τον άρπαξε και τον πήγε στο ΑΤ Καμινίων. Εγώ κατάλαβα ότι είναι ο ίδιος από τα παπούτσια, από τα γενιά, το πρόσωπο", λέει ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, ιδιοκτήτης του καταστήματος στον Πειραιά.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανοχύρωτοι έναντι άλλων παραλλαγών του κορωνοϊού οι ανεμβολίαστοι που μολύνονται από Omicron 2

Παράνομες και καταχρηστικές κρίθηκαν οι νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά

Η ΕΕ σχεδιάζει εμπάργκο στο πετρέλαιο της Ρωσίας, λέει ο Λεμέρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης