Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Έκαναν μήνυση για τον θάνατο της Μαλένας για να πάρουν χρηματική αποζημίωση

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Έκαναν μήνυση για τον θάνατο της Μαλένας για να πάρουν χρηματική αποζημίωση

Και όχι για να μάθουν από τι κατέληξε το παιδί όπως έχουν πει οι δύο τους

roula_daskalakis
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Όπως είναι ήδη γνωστό μετά την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Μαλένας, η οποία έκανε λόγο για ηπατική ανεπάρκεια του παιδιού, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης προέβησαν σε μήνυση καθώς θεωρούσαν ότι είχε γίνει ιατρικό λάθος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj7hb5ga1txl)



Το απόγευμα της Δευτέρας, ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο Mega πώς ήρθε σε επαφή με γνωστό δικηγόρο της Αθήνας, στον οποίο είχε απευθυνθεί η 33χρονη κατηγορούμενη και είχε ζητήσει να προβούν σε μήνυση κατά του νοσοκομείου.

Όπως είπε σκοπό της ήταν η χρηματική αποζημίωση και όχι να βρεθεί η αλήθεια για το αίτιο θανάτου της Μαλένας.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ο δικηγόρος μελετώντας τον φάκελο της υπόθεσης απάντησε πως δεν μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.


Ιατροδικαστής Τσαντίρης: Είχα χαρακτηρίσει τον θάνατο της Μαλένας αδιευκρίνιστο


Η ιατροδικαστική έκθεση της κ. Τσάκωνα για την Μαλένα ήρθε στο φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο στην οποία αναφέρεται ως πιθανή αιτία θανάτου η ηπατική ανεπάρκεια. Πρόκειται για το έγγραφο με βάση το οποίο η οικογένεια Δασκαλάκη έκανε μήνυση και μεσολάβησε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης για μία εκ νέου έρευνα όσον αφορά την αιτία θανάτου του παιδιού.

Ο κ. Τσαντίρης ωστόσο χαρακτήρισε αδιευκρίνιστο τον θάνατο της Μαλένας και τότε είχε προτείνει να εξεταστούν η καρδιά και τα σπλάχνα του παιδιού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj6dofzs70td)


«Είπα ότι δεν υπάρχει ηπατική ανεπάρκεια ως νόσημα, δεν υπάρχει τέτοια βλάβη, δεν προέκυπτε από κάποια ιατρική ενέργεια αλλά επειδή παράλληλα τέθηκε υπόψιν του ο θάνατος της Ίριδας, όπου δεν είχε ολοκληρωθεί η εξέτασή του… », είπε ο ίδιος στην εκομπή «Χαμογέλα και πάλι» η οποία παρουσίασε και τις σχετικές εκθέσεις.

Όπως εξήγησε, ο Σωκράτης Τσαντίρης ανέλαβε την εκ νέου έρευνα του θανάτου τον Απρίλιο του 2021, αφού είχε συμβεί και η ανακοπή στη Τζωρτζίνα.

Είπε επίσης πως έχουν διασωθεί υλικά σπλάχνων και ιστών από τη Μαλένα και εκτίμησε πως η νέα έρευνα των ιατροδικαστών θα βγάλει αποτέλεσμα που δεν θα βασίζεται μόνο στην κρίση τους, αλλά μετά από επανεξέταση αυτού του υλικού και αυτό «θα μας οδηγήσει εφόσον μιλάμε για εγκληματική πράξη, σε ένα θετικό εύρημα για να είμαστε σαφείς».

Αναφορικά με τη νευρολογική εκτίμηση για τη Τζωρτζίνα, ο ιατροδικαστής επισήμανε πως στις παρενέργειες της κεταμίνης είναι η ταχυκαρδία, οι σπασμοί, «κάνει και έναν διαχωρισμό, κάνει κάποια ψυχιατρικά συμπτώματα, μέσα στα οποία μπορεί να είναι οι εφιάλτες».



Ειδήσεις σήμερα:

«Έτοιμοι για τη μεγάλη επίθεση οι Ρώσοι σε Ντονέτσκ και Λουχάνσκ» λέει το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας

Ψηφιακό το βιβλιάριο υγείας των παιδιών - Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Εξετάζεται η χορήγηση τοξικής ουσίας και στην περίπτωση της Μαλένας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης